SPORTURI  »  TENIS  »  DIVORȚ

Ilie Năstase divorțează! Anunțul a fost făcut de Brigitte: "Eu am probleme de sănătate. El a făcut alegerea..."

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2016 18:41

Ilie și Brigitte Năstase se despart după o relație care durează de 6 ani, fiind căsătoriți de 3. Soția fostului jucător de tenis a făcut anunțul pe contul ei de Facebook.

"După cum deja v-ați dat seama, drumul meu și al soțului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, și nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi…. Alegerea a făcut-o ca de obicei, el", a scris Brigitte, rețeaua de socializare.

Reacție lui Brigitte vine în urma unui articol publicat de Wowbiz în care Ilie Năstase a fost surprins alături de o blondă în oraș.

În urmă cu puțin timp, Brigitte a descoperit că în corpul ei se dezvoltă două tumori și că are nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a le extirpa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
merace
merace  •  13 August 2016, 21:05

asta e stire de Click sau Cancan, nu de sport... Viata privata a unui mare sportiv roman, azi retras din sport de decenii, nu e stire sportiva.

896192067117678
Nello Milano  •  11 August 2016, 23:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 August 2016, 23:11

Ce legătură are problema de sănătate cu divorțul ?!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează