SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Încă un nume mare din tenis o pune la punct pe Sharapova: "E ca şi cum i-ai da o bomboană unui copil care a făcut o prostie"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 18:10

Francezul Jo-Wilfried Tsonga (8 ATP) a vorbit despre posibilitatea ca Maria Sharapova să primească un wildcard la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, care va începe la sfârşitul lunii mai.

"Este ceva deosebit să inviţi pe cineva care a făcut lucruri rele. Eu nu aş face-o.

Este ca şi cum i-ai da o bomboană unui copil care a făcut o prostie. O va repeta. E un mesaj rău", a spus Tsonga, comform lequipe.fr.

Recent, alte nume mari din tenisul masculin, precum Murray sau Krygios, şi-au exprimat dezaprobarea cu privire la invitaţia pe care "Mașa" ar putea să o primească la competiţia pariziană.

Fostul număr 1 WTA ispășește în prezent o suspendare de 15 luni primită pentru dopaj, sancțiunea urmând a se încheia la finalul lunii aprilie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  10 Martie 2017, 10:59

BRAVO! Asta e o conduita morala corecta. Felicitari tie si celorlalti sportivi care dezaprobati dopajul sub orice forma s-ar fi petrecut el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează