SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN DUBAI

Înfrîngere rapidă » Sorana Cîrstea a fost eliminată de Caroline Wozniacki în sferturile turneului de la Dubai

Sorana Cîrstea va primi 34.891 de dolari pentru atingerea sferturilor de finală
Sorana Cîrstea va primi 34.891 de dolari pentru atingerea sferturilor de finală

Articol de - Publicat vineri, 21 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 februarie 2014 20:30

Sorana Cîrstea a piedut ieri, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, în faţa lui Caroline Wozniacki în doar 62 de minute.

Sorana s-a oprit în sferturile de finală de la Dubai. Ea a pierdut ieri în faţa numărului 11 mondial, Carolione Wozniacki, cu 1-6, 2-6. Românca în vîrstă de 23 de ani nu a mai putut repdeta jocul pe care l-a etalat în faţa italiecei Sara Errani, pe care a învins-o marţi.

De data aceasta a greşit foarte mult şi n-a mai reuşit să producă acele lovituri cîştigătoare care să compenseze. Ea i-a spus antrenorului său, Victor Ioniţă, că e greu să joace în timpul zilei, după ce în ultima perioadă a avut parte numai de meciuri nocturne.

Chiar dacă daneza a început cu un break pe serviciul Soranei, ea a reuşit să revină şi să puncteze pentru 2-1, însă de acolo Caroline a fost cea care a dominat. Sorana nu a mai reuşit din acel moment decît să ia două game-uri în setul al doilea.

Aceasta a fost a şaptea întîlnire dintre cele două, Wozniacki conducînd acum cu 4-3 în întîlnirile directe. Pentru Cîrstea, a 27-a jucătoarea a lumii, acesta a fost al douăzeci şi nouălea sfert de finală al carierei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  21 Februarie 2014, 21:36

E mai preocupata de oglinda, sa fie mataita si sa-si tot traga boxerii. Vb lui Tiriac: o minge buna, 3 aiurea. In stilul asta se duce la vale. Niciun pic de ambitie, ea e buna, cei din jur sunt devina...

varanga53
varanga53  •  21 Februarie 2014, 12:55

Imi pare rau sa o spun dar Sorana Carstea e o "practicanta" a tenisului atata timp cat mentalul ei sportiv e "varza" !

sakamoto
sakamoto  •  21 Februarie 2014, 11:23

O tinara superba, atit de dotata Sorana noastra! Pacat ca incet, incet, timpul trece si nu a facut cine stie ce in tenis. Ce trebuie facut? Cine o poate ajuta? N-a gasit antrenorul potrivit? A schimbat atitia! Modestie si mai multa munca. Exemplu Simona Halep. Doar sint bune prietene. Sa o imite pe Simona. Repet:MODESTIE si multa munca. Succesele vor veni. Cu ani in urma Stefan Radu se transfera in Italia. L-a intrebat pe Chivu ce sa faca, sa reuseasca. Cristi Chivu i-a spus:sa muncesti foarte mult si sa fii modest! Stefan Radu a fost receptiv si este unul dintre cei mai apreciati fotbalisti, din campionatul italian!Modestie si multa munca Sorana!Succesele vor veni!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează