SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Kyrgios i-a luat apărarea Emmei Răducanu: „Care e treaba cu bătrânii aceștia retrași care critică actualele staruri?”

Nick Kyrgios/ foto: Imago
Nick Kyrgios/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 15:15 / Actualizat luni, 28 martie 2022 16:09

Nick Kyrgios (26 de ani, 102 ATP) a avut o reacție virulentă la adresa foștilor sportivi care își dau cu părerea despre actualii jucători din circuit.

Kyrgios a sărit în apărarea Emmei Răducanu (19 ani, 13 WTA), jucătoarea britanică al cărei tată este român. Ea a fost recent criticată de Daniela Hantuchova (38 de ani), o fostă jucătoare de tenis slovacă.

Venus și Serena Williams au atras toate privirile la gala premiilor Oscar!
PREMIILE OSCAR
Venus și Serena Williams au atras toate privirile la gala premiilor Oscar!

Kyrgios îi ia apărarea Emmei Răducanu

Care e treaba cu bătrânii aceștia retrași din tenis care își dau cu părerea despre actualele staruri? Îl iubesc pe Andy Roddick și sunt de acord că trebuie să fim mai calmi (n.r. - jucătorii de tenis), să nu mai lovim cu rachetele și să nu mai avem acele ieșiri.

Dar, Dumnezeule! Am citit un articol al unei foste jucătoare de tenis (n.r. - Daniela Hantuchova) care o critică pe Răducanu. Fără supărare, dar Emma este deja un nume mult mai mare în tenis”, a transmis Nick Kyrgios pe Twitter.

Hantuchova: „Emma Răducanu a pierdut respectul vestiarului

„Problema Emmei acum e că toată lumea vrea să o învingă. Și-a pierdut respectul pe care îl avea în vestiar din partea colegelor, după câștigarea US Open. Acum nimeni nu se mai teme, dar fiecare vrea să o învingă pentru că e câștigătoare de Grand Slam.

E păcat pentru ea, trebuie să se regrupeze, să stea mai mult pe terenul de tenis. Nu e altă cale, decât să te antrenezi din greu", a spus Daniela Hantuchova, potrivit Amazon Prime.

4 trofeede Grand Slam are Hantuchova la dublu mixt, câte unul la fiecare turneu

Ion Țiriac nu înțelege deciziile luate de Emma Răducanu: "De ce o fi scăpat ea de antrenorul care a dus-o până acolo..."

Citește și:

„Cel mai ciudat abandon din istorie” » Azarenka a părăsit terenul din senin, în fața adversarei de 16 ani! Cine e Linda Fruhvirtova, senzația de la Miami

Elina Svitolina, confesiuni tulburătoare: „Am coșmaruri în fiecare noapte! Cea mai proastă perioadă din viața mea”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
robotucigas
robotucigas  •  29 Martie 2022, 03:35

Emma este star? Băi sa mă ia dracu, dar nu știam ca este, sau să-i ia dacă păcălesc sportul cu asta. Ce naiba a mai câștigat 3-4 meciuri într-un an. A vorbit caraghiosul ăsta care se crede și el star. Mai dacă ăștia sunt staruri, Federer ce este oare?

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Martie 2022, 16:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează