SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Lovit de virus » Partenerul lui Tecău, Robert Lindstedt, s-a îmbolnăvit la Indian Wells

Horia Tecău şi Robert Lindstedt abia aşteaptă să se întoarcă pe teren.
Horia Tecău şi Robert Lindstedt abia aşteaptă să se întoarcă pe teren.

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 martie 2012 19:47

Robert Lindstedt, partenerul lui Horia Tecău, s-a alăturat unei liste lungi de jucători care s-au îmbolnăvit la Indian Wells.

Doisprezece jucători s-au retras de pe tablourile de la Indian Wells din cauza unui virus stomacal care se manifesta prin stări de ameţeală, febră, vomă şi diaree. Printre cei care au avut de suferit se numără Vera Zvonareva, Gael Monfils, Nikolai Davidenko, Bethanie Mattek-Sands, Petra Kvitova, Jurgen Melzer.

Lor li s-a alăturat şi partenerul lui Horia Tecău, Robert Lindstedt. Suedezul a scris pe blogul său că a început să simtă stările caracteristice virusului după meciul pierdut în turul al doilea în faţa lui John Isner şi Sam Querrey.

"Sînt bucuros că de fiecare dată iau cu mine o minifarmacie. Noaptea nu a fost tocmai amuzantă şi sînt recunoscător că am avut nişte Imodium. Virusul m-a prins şi pe mine. Ar fi fost foarte dificil pentru mine să joc, dacă ne calificăm mai departe. Nu am mai fost la nici un turneu la care să se îmbolnăvească atîta lume, arbitri, copii de mingi şi oficiali. Misiune imposibilă să rămîi sănătos la Indian Wells", a scris suedezul.

Din fericire, efectele virusului nu durează decît 48 de ore, aşa că Robert şi Horia au plecat spre Miami, acolo unde cei doi joacă următorul turneu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează