SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Lungul drum al Monicăi » Niculescu a fost aproape de a o învinge și pe Pliskova, dar a părăsit terenul învinsă

Articol de , - Publicat luni, 08 februarie 2016 00:00

Monica Niculescu a jucat  ieri două ore și 17 minute contra Karolinei Pliskova, după ce sîmbătă stătuse pe teren o oră și 52 de minute.

A luptat, a revenit de la 0-1 la seturi, dar pînă la urmă a părăsit terenul învinsă. Oricît i-au strigat fanii numele, oricît a încercat să-și ia energie de la publicul din Sala Polivalentă, Niculescu a pierdut în trei seturi, 4-6, 6-4, 3-6. 

Cea care a adus primul punct al României, învingînd-o sîmbătă pe Petra Kvitova, a pus la bătaie toate armele de care dispune pentru a mai trece un punct în dreptul României.

Energia i-a ajuns pînă în setul al treilea, atunci cînd Karolina a înțeles mai bine jocul româncei. De cînd a făcut break în game-ul al patrulea și s-a desprins la 3-1.

În următorul, Monica a avut două mingi de rebreak pe care nu le-a fructificat, iar Pliskova a ținut Cehia în viață, spre deliciul celor 40 de fani care au venit echipați cu tobe și trompete pentru a-și susține favoritele.

"Îmi pare rău că nu am putut să aduc și al doilea punct"

"Am fost foarte obosită, e greu să evoluezi două zile la rînd cu jucătoare din fruntea clasamentului, Kvitova e pe nouă, Pliskova pe treisprezece. Mi-aș fi dorit și eu să joc cu cineva de pe locul 104 măcar într-una dintre cele două partide", a spus Monica, după meciul contra Karolinei Pliskova.

Ea a subliniat că adversara sa a rezistat incredibil și că în setul al treilea lovea și mai bine. "Îmi pare rău că nu am putut să aduc și al doilea punct pentru România, dar a fost foarte greu. Mie nici nu mi-a mers prea bine serviciul. Am luptat, am revenit de la un set și 4-2 pentru ea. Din păcate, nu prea mi-a intrat primul și pe al doilea mereu începeam prost punctul", a explicat a 37-a jucătoare a lumii.

"Am discutat împreună, și eu, și Simona am jucat foarte mult în aceste zile și am considerat că Raluca și Andreea sînt mai proaspete, s-au antrenat bine în săptămîna pe care am petrecut-o la Cluj", a completat Monica.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
iris.aura
iris.aura  •  08 Februarie 2016, 14:22

Felicitari

emv2013
emv2013  •  08 Februarie 2016, 10:22

Bravo Monica!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Februarie 2016, 10:06

Felicitari Monica , ai fost peste asteptari ! Daca ar fi avut toate ambitia ta, acum eram calificati lejer !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează