SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Mintea limpede din tribună » Ashley Fisher îi coordonează pe Tecău şi Lindstedt

Articol de , - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 23:42

Horia şi Robert lucrează de puţin timp cu un antrenor, australianul Ashley Fisher, retras din activitate în luna octombrie a anului trecut

Fisher (36 de ani) a fost un specialist al probei de dublu, cu patru titluri în carieră şi locul 19 ocupat în iunie 2009. "Şi eu, şi Horia sîntem profesionişti. Ne merge bine, dar vrem să ne meargă şi mai bine, aşa că ne-am gîndit să încercăm ceva nou, ceva care să facă diferenţa", explică Robert. "Ceva care să ne ajute să cîştigăm meciurile mari. Sîntem o echipă de top, trebuie să gîndim ca o echipă de top. Ashley poate adăuga dimensiuni noi din punct de vedere tactic jocului nostru. El a fost un jucător diferit de noi, nu a avut armele pe care le posedăm noi, de aceea e interesant să auzim o voce diferită. Poate deveni creierul nostru extern".

"Ashley e foarte bun pe specificul jocului de dublu", adaugă Horia. "A ştiut mereu să comenseze lipsa armelor prin inteligenţă şi ne poate ajuta din punctul de vedere al strategiei, al plasamentului. Uneori, chiar dacă ştii unele lucruri, e bine să le auzi spuse de cineva din afară. Sigur, n-o să ne spună cum să servim sau ceva de genul ăsta, dar o părere în plus, cu atît mai mult cu cît e avizată, poate schimba mult". Deocamdată, Fisher şi cei doi se află într-o perioadă de colaborare de probă. Dacă lucrurile vor merge bine însă, vor călători şi lucra împreună în special la turneele mari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează