SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Nadal nu e gelos pe Djokovici: ”Ce face Novak e admirabil, merită toate laudele”

Nadal și Djokovici păstrează rivalitatea doar în sport
Nadal și Djokovici păstrează rivalitatea doar în sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2012 12:30

Rafael Nadal a acordat primul interviu al anului cotidianului catalan ”Sport”. Printre subiectele abordate s-a numărat şi Novak Djokovici, numărul 1 mondial.

Întrebare: ”Te doare că se vorbeşte aproape zilnic de Djokovici?”. Răspunsul tenismenului spaniol, fostul lider ATP, a venit într-un fair-play total: ”Nuuu. Imaginaţi-vă că şi Federer a păţit la fel cu mine acum cîţiva ani. Istoriile se repetă în timp, nu este nimic nou. Rămîne doar o chestiune de acceptare a situaţiei, să mă bucur de ceea ce am, care e mult, să continuu să muncesc pentru a încerca să am şi mai mult. Asta-i tot. Djokovici, în acest moment, merită toate laudele pentru că ceea ce face este admirabil şi foarte dificil”.

În privinţa anului 2011, Nadal susţine că ”aş vrea să uit senzaţiile trăite. Am fost mai obosit decît de obicei. Mental, şi fizic în unele momente, dar în special mental. Mulţi ani de rutină, intensitate maximă în fiecare săptămînă. Dar cînd începe un nou sezon, totul se schimbă. Simţi că orice stă în puterea ta”.

 

 

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează