SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS / ARGENTINA-ROMÂNIA, 4-6 MARTIE 2011

Nalbandian joacă un singur meci contra României!

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 martie 2011 18:12

Sub semnul întrebării pentru partida de Cupă Davis contra României, de la sfîrşitul săptămînii, din cauza unei accidentări la inghinali, David Nalbandian, liderul Argentinei, nu este nici acum sută la sută refăcut.

Accidentat în timpul turneului de la Buenos Aires, din februarie, Nalbandian a anunţat că va juca un singur meci, cel de vineri, contra numărului 1 al României, Victor Hănescu.

Ieri, Nalbandian a făcut primul antrenament la Parque Roca, acolo unde e programată disputa, pregătindu-se timp de o oră cu coechipierul său Eduardo Schwank.

Medicul Argentinei, Javier Maquirriain, care l-a supravegheat, a declarat că "s-a simţit bine şi a jucat chiar mai mult decît credea că o să fie în stare". Acesta a adăugat că au stabilit împreună că nu trebuie să forţeze şi că va juca un singur meci, indiferent de scorul după primele două zile.

"Nu am avut timpul necesar de refacere după o accidentare de acest tip, în mod normal se stă cinci-şase săptămîni, dar încercăm să ajungem la meci într-o situaţie cît se poate de bună. E probabil să simtă dureri în timpul meciului, dar vrem să reducem această posibilitate", a declarat Diego Rodriguez, fizioterapeutul personal al lui Nalbandian. "L-am văzut de multe ori suferind şi ştiu că e dispus să se sacrifice dacă e un meci important", a adăugat Rodriguez.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează