SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

NIKE și SIMONA HALEP. Anunț de ultimă oră al Simonei Halep: "Tocmai am făcut-o"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 08:34

După mai multe săptămâni de incertitudini, Simona Halep a anunțat oficial noul sponsor, Nike.

După ce s-a antrenat în ultimele zile în echipamente Nike, Simona Halep a spulberat în această dimineață orice dubiu și a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu firma americană.

Halep a postat o fotografie cu ea în echipamentul noului sponsor și motto-ul companiei "Just do it", împreună cu mesajul "Tocmai am făcut-o".

clipboard01

Tennis World USA scrie că Halep va încasa peste 2 milioane de dolari pe an prin contractul cu Nike, cu 800.000 de dolari mai mult decât primea de la Adidas. Roger Federer, Rafa Nadal, Serena Williams și Maria Sharapova sunt doar câteva dintre numele mari din tenis care au contract cu brandul american. 

Primul turneu la care Halep va îmbrăca echipament Nike este cel de la Doha, care începe azi. Vezi AICI programul turneului și adversarele Simonei Halep.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1668012466755844
Cornel Burcea  •  12 Februarie 2018, 20:13

In Qatar nu mai o dore piciorul nu vedeti ca pentru noi Roanani nu vrea sa juace

simonhalep
simonhalep  •  12 Februarie 2018, 12:55
Postat de andyandrei2015 pe 12 Februarie 2018, 12:20

tu esti ***,probabil nu ai realizat nimic in viata ,de asta te iei de simona,pai asa prost si nul sa fii ,sa crezi ca nu vrea sa joace pt nationala,vai de capul tau

Nu vrea să joace, pentru că i-a zis țiriac că nu e bine să joace pe moca. Fără măcar 500.000 de euroi premiu nu se dă jos din pat haleapa.

catalynn2
catalynn2  •  12 Februarie 2018, 12:54

Tocmai a facut-o: SimoNik(e) tocmai a micționat de haterii fraieri precum asta de sub postul meu ... si e bine! :-))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează