SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

S-a tras la sorți tabloul turneului de la Doha » Adversari dificili pentru Simona Halep

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 18:39

Simona Halep, locul 2 WTA, va participa săptămâna viitoare la turneul de la Doha, Qatar. Turneul de categorie Premier 5 se joacă în perioada 12 - 18 februarie.

Jucătoarea noastră acuză în continuare probleme la gleznă, dar este înscrisă pe listă, iar numele ei a fost la tragerea la sorți. În primul tur, Simona nu va juca, iar în runda a doua va întâlni câștigătoarea meciului Ekaterina Makarova - Shuai Zhang.

În turul III, Simona o poate avea ca adversară pe Anastasija Sevastova sau Donna Vekici. Primul meci tare pentru Simona ar putea fi în sferturi, unde  ar putea da peste Karolina Pliskova. Pentru un loc în finală, Simona ar putea să joace împotriva lui Garbine Muguruza.

Acesta va fi al treilea turneul pe care Simona îl joacă în acest an, după Shenzen și Australian Open.

 tablou

Pe partea cealaltă de tablou se află Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Elina Svitolina și Jelena Ostapenko.

Alte românce la Doha

La turneul de la Doha mai joacă 3 românce. Irina Begu joacă în primul tur cu Samantha Stosur, iar Mihael Buzărnescu o va întâlni pe Lesia Tsurenko. Pe partea Simonei este o singură româncă, Sorana Cîrstea, ca joacă în turul I cu Maria Sakkari.

Citește și: Halep trăiește la cote maxime meciurile de Fed Cup: "Joacă perfect!" » În ce stadiu e după accidentare: "Prima dată după 2 săptămâni"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
tihi
tihi  •  12 Februarie 2018, 09:14

Wozniacki pe partea cealalta va avea de infruntat nume grele...daca ajunge in sferturi,va castiga turneul ,Halep ne avand adversare puternice pe ramura ei !!! Succes Caroline !!!

tihi
tihi  •  12 Februarie 2018, 09:11

Cam de fiecare data are noroc la tregerea de sorti.Ramura celalata cu Kerber,Muguruza,Ostapenko,Svitolina,Sharapova este mult,mult mai grea.Dar ce folos....???

912153788849149
Costea Ioan  •  11 Februarie 2018, 23:20

as VREA SA VAD UN DUEL ROMANESC SI NU UNUL OARECARE, ci doar un meci HALEP- SORANA C. ! Mi-ar place ptr.ca sunt cu adevarat rivale si nu s-au mai intalnit de mult timp intr-o competitie oficiala! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează