SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SYDNEY

O adversară de top a Simonei Halep s-a accidentat şi s-a retras de la Sydney! » Poate lipsi şi la Australian Open!

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 18:40

Simona Halep a scăpat de o adversară importantă în drumul spre un nou trofeu în 2015 după ce daneza Caroline Wozniacki s-a retras în primul meci de la Sydney.

Wozniacki a avut probleme mari la încheietura mîinii stîngi şi a fost nevoită să se retragă în debutul setului secund al partidei cu Zahlavova Strycova.

Daneza a terminat 2014 în mare formă şi acum era favorita numărul 4 la Sydney. S-ar fi putut întîlni cu Simona Halep în finala turneului.

Wozniacki a explicat că este posibil să lipsească şi de la Australian Open dacă tratamentul nu va funcţiona: "Am simţit în timpul unei lovituri. Am ajuns tîrziu la minge şi am simţit ceva la încheietură.

Mi s-a mai întîmplat aşa că ştiu despre ce e vorba. Mă doare cînd lovesc cu reverul şi nu vreau să înrăutăţesc lucrurile înainte de Australian Open. O să fac tratament, sper să îmi revin în această săptămînă".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
pbogdan
pbogdan  •  13 Ianuarie 2015, 09:30
Postat de pbogdan pe 12 Ianuarie 2015, 19:36

Asta-i clar, asa se intampla mereu. Asta e un turneu la care se poate paria impotriva tutuor favoritelor :)

Exact cum am zis ieri s-a si intamplat. Pariu la sigur.

shab
shab  •  13 Ianuarie 2015, 07:08
Postat de nentugigi pe 12 Ianuarie 2015, 23:56

stai linistit tinere . vin" cu argumente solide nu cu balarii dastea . poi pe mine pt asa ceva ma dadu afara de la gradinita ,daca gogoritza de halepa ar fi fost capabila sau macar,, pro,, unei tactici in vederea unui eventual succes ar fi facut cartile la turneul campioanelor . era cea mai indrepatatita si nimeni nu putea misca un deget contra ei ,explicatia : in sport azi castigi maine pierzi ( vezi meciul cu ana ) asa ca ce spun anumiti immbecili paici cum ca va pierde un anumit meci intr-o anumita faza pt a se odihni pt urmatorul turneu este o mare immbecilitate . de va pierde va pierde pt ca-i bbroasta iar adversarul e mai bun . asa ca .stai linistit . as din al 2-l

Pe tine te-au dat afara de la gradinita pentru ca si-au dat seama inca de pe-atunci ca educatia nu e pentru tine.

shab
shab  •  13 Ianuarie 2015, 07:06
Postat de unico_biancorossi pe 13 Ianuarie 2015, 04:31

cum era de asteptat si halep s-a imbolnavit subit de stomac, asa ca a luat-o si ea pe scurtatura spre melbourne, ca si alte jucatoare. rusinoasa atitudine, mai bine nu se mai inscriu, e pacat de oamenii aia care dau bani sa vada niste jucatoare si nu vad nimic.

Sistemul e de vina, nu jucatorii. Toti procedeaza la fel inaintea turneelor importante.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează