SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

PERFORMANŢĂ!Tecău şi Lindstedt, în finala de dublu de la Wimbledon! Transmite-le un mesaj!

Horia Tecau, Tecau, tenis
Horia Tecau, Tecau, tenis

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Calificaţi în premieră într-o semifinală de Mare Slem, Horia Tecău şi Robert Lindstedt au reuşit să acceadă în finala turneului de dublu de la Wimbledon. Este cea mai bună performanţă obţinută de cei doi sportivi în întreaga carieră.

Meci I II III IV V
Chela/Schwank 4 5 2
Lindstedt/Tecău 6 7 6

 

Horia Tecău şi Robert Lindstedt, favoriţi şaisprezece, s-au calificat în finala turneului de dublu de la Wimbledon, după ce i-au învins în semifinale pe argentinienii Juan Ignacio Chela/Eduardo Schwank, în minimum de seturi.

După ce au arătat de-a lungul anului că formează un cuplu redutabil, cîştigînd turneele de la Casablanca şi s'Hertogenbosch, Tecău şi Lindstedt au reuşit două săptămîni de excepţie pe iarba londoneză, eliminîndu-i pe favoriţii patru şi unsprezece.

Cei doi tenismeni şi-au impus şi în meciul din semifinale jocul solid, adjudecîndu-şi fără probleme game-urile pe propriul serviciu. În plus, Horia şi Robert au făcut cîte un break decisiv în primele două seturi, în timp ce, în cel decisiv, au reuşit două game-uri contra serviciului care le-a adus şi victoria mult dorită.

În finală, Horia Tecău şi Robert Lindstedt vor juca împotriva lui Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (AUT/GER).

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
mariusdem
mariusdem  •  02 Iulie 2010, 19:52

Cand e finala?

adrian_r1982
adrian_r1982  •  01 Iulie 2010, 23:53

Sunt inca uluit de superba performanta a lui Horia . De la Ilie Nastase nici un roman intr-o finala de grad slam . Din pacate sunt printre putinii romani care gusta aceasta bucurie . O dictatura mediatica duce alte sporturi in afara de fotbal in dizgratie . afara exista televiziuni specializate pe diferite sporturi-tenis , moto , handbal etc) La noi deschizi tv pe orice post discutii nesfarsite despre aceste lichele ale fotbalului romanesc . Voi nu v-ati saturat? Eu sincer as incerca sa fac ceva

poorscousertommy
poorscousertommy  •  01 Iulie 2010, 23:06

bravo!succes in finala

Vezi toate comentariile (32)
Comentează