SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Ploaia a anulat tenisul » Fără meciuri! Ziua de ieri a fost complet acoperită de apă la Arenele BNR

Noul teren central a rămas ieri acoperit cu prelată din cauza ploii +3   FOTO
Noul teren central a rămas ieri acoperit cu prelată din cauza ploii

Articol de , - Publicat joi, 21 aprilie 2016 00:00

Ploaia care a căzut peste București a anulat complet ziua de ieri de la BRD Trophy.

La ora 16:00 a venit anunțul oficial: ziua e anulată. Ploaia a fost cea care a perturbat și anulat ziua de ieri la Arenele BNR.

Aversele au făcut ca spectatorii să nu se înghesuie la porțile din strada Doctor Lister. Ploaia a persistat, iar meciurile au căzut anulate unul după altul. Jucătorii au plecat spre hotel pe rând.

Portița de liniște care se întrevedea în jur de ora trei nu s-a mai ivit. Astfel că toate partidele au fost reprogramate. Azi se anunță soare, iar programul e încărcat de meciuri interesante.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează