SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP A PIERDUT FINALA RG CU OSTAPENKO 6-4, 4-6, 3-6

Primele declarații ale Simonei Halep după înfrângerea din finala de la Roland Garros: "Voi crede în continuare"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 18:22

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, scor 6-4, 4-6, 3-6, fiind învinsă de Jelena Ostapenko. Românca s-a izbit de un joc perfect al letonei. 

La festivitatea de premiere de după meci, Simona și-a felicitat adversara, declarând că va munci în continuare pentru a câștiga un turneu de Mare Șlem. 

"Mulțumesc publicului, m-am bucurat să fiu aici. Sunt tristă pentru încă o finală pierdută, dar e totuși o experiență bună pentru mine.

Vreau să o felicit pe Jelena, a reușit un lucru uluitor la acest turneu. Bucură-te și fii fericită, ai reușit lucruri grozave, Jelena! 

Mulțumesc echipei mele, antrenorului, familiei și tuturor oamenilor care au venit să mă susțină. Mă voi întoarce la antrenament și voi crede în continuare. Mulțumesc organizatorilor, tuturor celor care au fost aici.

Sper să mai am ocazia să joc o finală aici. Mulțumesc tuturor", a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere de după meci. 

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
351637731693372
Horia Calinescu  •  10 Iunie 2017, 22:01

Bravo SIMONA!....în 35 de zile,3 finale MARI !1 căstigată,2 pierdute...19 meciuri,17 victorii,2 înfrăngeri... 2885 de puncte ....vreo 2,5 milioane euro...EXCELENT !BRAVO!BRAVO! Să ne trăiești și să ne bucuri tot așa!

spinoza
spinoza  •  10 Iunie 2017, 21:31

Pun pariu ca in cativa ani nimeni nu va mai auzi de Ostapenko! I se va sui gloria la cap si nu va confirma. N-o vad o super jucatoare!

zorro5
zorro5  •  10 Iunie 2017, 20:37

Am spus de multe ori ca Simona nu va cistiga un grad slem ; a foat aproape de a castiga si de a fi nr 1 mondial,...dar a pierdut dupa ce a condus cu 3 0 aproape de 4 0 in setul 2 si 3 1 in decisiv,...dar a pierdut !!! ; mi se pare ireal sa pierzi cu o tipa,..clar mai slaba ca tine,...chiar daca lovea bine !!! ; sa speram ca va fi la Wimbledon ok,...desi va fi extrem de greu !!! ; Simona refa-te psihic dupa acest meci si incepe de la zero !!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează