SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Prin ochii altora » Garbine Muguruza și Carla Suarez Navarro au vorbit despre viitorul colegelor lor de Top 10. Ce au spus despre Simona

Următorul turneu pentru Simona Halep va fi cel de la Indian Wells, care începe pe 9 martie // Foto Guliver/GettyImages
Următorul turneu pentru Simona Halep va fi cel de la Indian Wells, care începe pe 9 martie // Foto Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2016 00:00

Ziarul digital El Espanol s-a întrebat în ediția de ieri "Care este viitorul jucătoarelor din Top 10?" Ziaristul Rafael Plaza, aflat la Doha, le-a cerut lui Garbine Muguruza și Carlei Suarez Navarro să vorbească despre cum cred ele că vor evolua colegele lor în lunile care urmează.

Despre Simona Halep, Muguruza a spus : "A avut un început de 2016 foarte complicat, cu câteva înfrângeri premature. Un început de sezon foarte dificil, dar dificil în materie de ce se așteaptă de la ea, asta pentru că toată lumea se așteaptă că jucătoarele din frunte să ajungă în finale. Halep are o bază extrem de solidă și cu siguranța va reuși să se regăsească".

În timp ce Carla a subliniat: "A avut doi ani foarte buni, la un nivel spectacular. Nu a putut să ocupe primul loc în ierarhia mondială pentru că acolo a fost Serena, dar e ca și cum ar fi fost. Acum trebuie să stea să realizeze prin ce stres  și tensiune a trecut în tot acest timp. Faptul că ai fost atât de sus pentru multă vreme creează o exigență mare. Trece printr-o perioadă dificilă, dar nu cred că este o problemă. E o candidată serioasă la ocuparea primei poziții".

Despre Serena Williams, cele două jucătoare din Spania s-au aflat în tabere opuse, Garbine spune că va domina în continuare circuitul, în timp ce Carla nu știe cât timp mai poate juca americanca la nivel înalt.

5este locul pe care-l va ocupa Simona Halep începând de luni, ea fiind întrecută de Garbine Muguruza

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
merace
merace  •  26 Februarie 2016, 21:38

Astfel de opinii sunt mai de incredere, fiindca vin de la jucatoare de top, care stiu prin ce trec ele. Acum, letona Jelena Ostapenko se anunta ca o mare speranta, fiindca a ajuns in finala la Doha, turneu Premier 5, la numai 18 ani, si fara sa fi castigat pana acum vreun titlu WTA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează