SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Rafael Nadal rămâne invincibil în anul 2022! A rezistat în fața „tunarului” Opelka și e în sferturi la Indian Wells

Rafael Nadal e în sferturi la Indian Wells / FOTO: Imago-Images
Rafael Nadal e în sferturi la Indian Wells / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 01:17 / Actualizat joi, 17 martie 2022 02:30

Rafael Nadal (4 ATP) l-a învins pe americanul Reilly Opelka (17 ATP), scor 7-6(3), 7-5, și s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells. 

  • În turul următor, Rafael Nadal îl va înfrunta pe Nick Kyrgios (132 ATP). Australianul a profitat de retragerea lui Jannick Sinner (10 ATP).

Rafa a avut o misiune extrem de complicată în fața „tunarului” Opelka, posesorul unui serviciu extraordinar. În primul set, ibericul și-a creat o singură oportunitate de break, nefructificată. A profitat de ezitările americanului din tie-break și a trecut în avantaj.

Fostul #13 mondial s-a întors în Ucraina blindat cu arme și transmite un mesaj înfiorător: „M-am antrenat cu militari, țintesc capul cu 3 din 5 gloanțe!”
Război în Ucraina
Fostul #13 mondial s-a întors în Ucraina blindat cu arme și transmite un mesaj înfiorător: „M-am antrenat cu militari, țintesc capul cu 3 din 5 gloanțe!”

Rafael Nadal, în „sferturi” la Indian Wells

Setul secund a avut o desfășurare diferită. Reilly a făcut un break rapid, dar a cedat sub presiune. A ratat două mingi simple, total necaracteristic, din preajma fileului, și l-a readus pe campionul de la Australian Open în joc. Tie-break-ul a fost dominat, din nou, de Rafa, triumfător după două ore și 13 minute. 

În sferturile de finală îl așteaptă alt adversar incomod, rebelul Nick Kyrgios.

Rafael Nadal, invincibil în anul 2022

Cu victoria în fața lui Opelka, Nadal a ajuns la 18 victorii în acest sezon. Spaniolul încă nu a pierdut vreun meci în anul 2022! Rafa are deja trei titluri, cucerite la Melbourne Summer Set, Australian Open și Acapulco.

Nadal continuă și cursa spre vârful ierarhiei ATP. A ajuns la 6.875 de puncte. O eventuală calificare în finală ar echivala cu urcarea pe podium. L-ar depăși pe Alexander Zverev.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea, de la Indian Wells 2022

Citește și alte știri din tenis: 

Decizie radicală luată de Victoria Azarenka după ce a izbucnit în plâns la ultimul meci jucat

Schimbare de regulament în cazul turneelor de Grand Slam » Roland Garros, cel mai afectat

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează