SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Reacţie incredibilă a Simonei Halep! O face praf pe Bouchard » Ce spune şi despre gestul lui Dulgheru

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 12:30

 Simona Halep este gata pentru turneul de la Stuttgart, însă înainte de plecare a ținut să comenteze evenimentele de la Fed Cup. 

Locul 3 WTA laudă gestul Alexandrei Dulgheru de la finalul jocului cîștigat în fața lui Bouchard și o taxează pe canadiancă pentru ce a făcut. 

"N-aș vrea sa comentez acest gest, pentru că ține de educația fiecăruia. Eu nu aș fi făcut niciodată așa ceva, dar așa este ea crescută, sau așa este obișnuită și trebuie să-i acceptam atitudinea.

Am vazut ce a zis și Alina Tecșor. Chiar ea mi-a dat link-ul, să intru pe net să văd gestul Alexandrei de la final. A fost foarte bine gîndită și chiar amuzantă" a zis Halep la Dolce

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (44)
1437247806569555
Barlad Istoria Fotbalului Barladean  •  19 Aprilie 2015, 13:21
Postat de hai.simona.romania pe 19 Aprilie 2015, 13:15

Felicitari moderatorilor GSP, va castigati onest salariile.

Trebuie sa ne mindrim cu Simona Halep,este un bun national,cum puteti sa jigniti in asemenea Hal,apoi ce a facut Romania pentru ea Nimic,familia a cheltuit banii sa ajungi unde este si e normal sa puna pe prim plan situatia financiara,uitati va la multi sportivi romani fosti campioni mondiali,europeni,sau fosti Mari fotbalisti care au ajuns jos de tot ,ce a facut Romania pentru ei Nimic,Asa ca bravo Simonei trebuie cit e tinara sa produca banii pentru viitorul ei si al familiei ei,Tara nu o va ajuta cu nimic ,o va uita peste ceva timp .

quiss
quiss  •  19 Aprilie 2015, 13:00
Postat de andyschleck pe 19 Aprilie 2015, 12:54

Nu ne intereseaza ce a zis o oarecare Halep despre o oarecare jucatoare de tenis . Dupa ce se duc punctele de la Roland Garros si Madrid +semifinala de la Wimbledon sa vedeti cum o sa joace prin primele tururi fara sa mai fie cap de serie intre primele 2-5 si sa vedeti cum o sa isi piarda punctele in 365 de zile

Cred că o confunzi pe Simona cu Bouchard la pierdut punctele după Wimbledon. În caz că n-ai aflat hai să te luminez: Simona a câștigat trei titluri anul ăsta. În trei luni. Și e pe locul 2 în clasamentul pe anul ăsta.

1111284322230315
Marius Lucian  •  19 Aprilie 2015, 20:45

La cat e de "bunoaca" Bouchard ca da mana sau nu...nu mai conteaza..:))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează