SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Victor Hănescu, comentariu flatant la adresa Simonei Halep » Care sunt atuurile liderului WTA

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 08:41

Victor Hănescu (37 de ani) laudă evoluția jocului Simonei Halep (26 de ani, 1 WTA) și consideră că este cea mai completă jucătoare din circuitul feminin. 

Într-un interviu acordat Luminiței Paul, Victor Hănescu, sfert-finalist la Roland Garros în 2005, analizează jocul liderului WTA.

"Simona este una dintre cele mai constante jucătoare. Se vede că nu mai există fluctuațiile din primul tur sau turul 2. Intră bine în toate turneele. Ajunge de fiecare dată în fazele superioare.

Ea a prins alte vremuri, a prins și suprafețe rapide în România. Uitându-mă la stilul ei, unul complet, văd că îi permite să joace variat. Poate să fie agresivă, să pună și scurte, are lovituri. Puține jucătoare din circuit au arsenalul ei. Are și un fizic ce îi permite să se deplaseze foarte bine. Este frumos să o vezi jucând, este frumos să apreciezi ce a realizat, știind de unde a plecat, unde s-a antrenat. E specială", a declarat Hănescu pentru Eurosport. 

Vezi și:  VIDEO Reacția lui Darren Cahill imediat după victoria superbă a Simonei Halep cu Kerber

Simona Halep și-a făcut autocritica după "sfertul" cu Kerber: "Nu așa vreau să joc!"

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
1002176373150401
Laurentiu-marian Marin  •  07 Iunie 2018, 10:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

De unde te ai gasit tu sa comentezi ba..tu invata sa mergi pe strada si dupa aia sa vb de legendele romaniei

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Iunie 2018, 10:30

Acum vreo 10 ani, Hănescu intrase într-o vrie și nu mai trecea decât rar de primul tur al turneelor importante . Atunci Țiriac i-a spus că dacă vrea să ajungă un tenisman important trebuie să abandoneze tenisul șase luni, să meargă și să facă o pregătire intensă bazată pe forță și rezistență fizică dublate de stabilitate psihică(făcea analogia cu Legiunea Franceză) ! Apoi să revină și va avea rezultate notabile ! Evident Hănescu nu s-a dus nicăieri, a continuat și a sfârșit în mediocritate.

braveheartro
braveheartro  •  07 Iunie 2018, 10:26
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Dacă p.r.o.s.t.i.a ar lumina, ai fi Farul din Alexandria.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează