SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

S-a chinuit puţin » Simona Halep a trecut de Heather Watson şi va juca azi cu Donna Vekici

Articol de - Publicat joi, 29 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 20:26

Simona Halep s-a calificat în turul secund la US Open, revenind de la 0-1 la seturi în faţa britanicei Heather Watson.

Favorită numărul 21, a 19-a jucătoare a lumii, Simona Halep a întîlnit-o în primul tur la openul american pe Heather Watson, din Marea Britanie, locul 76 în lume. Victoria de la New Haven, de săptămîna trecută, îi conferea româncei multă încredere, dar Halep a avut ceva de pătimit în prima parte a meciului.

Watson s-a desprins din start, Halep a revenit, dar britanica a avut puterea de a cîştiga setul. A condus şi în cel de-al doilea pînă la 3-2, moment în care Simona şi-a crescut considerabil jocul. A egalat situaţia la seturi, tot după un 6-4, pentru ca în decisiv să se impună fără probleme, scor 6-2.

Halep nu a trecut niciodată de turul 2 la Flushing Meadows, dar acum, cînd vine din postura de favorită, după un an în care a cîştigat nu mai puţin de patru turnee, speră să aibă un drum cît mai lung. Adversara din turul secund îi va fi croata Donna Vekici, 17 ani, numărul 65 în lume, cu care nu s-a întîlnit niciodată pînă acum.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gabrielaj
gabrielaj  •  29 August 2013, 17:44

astazi joaca si Sorana si Alexandra asa ca succes celor 3 fete cucuiete :)sa fie 3 victorii.SUCCES.

metaljuve
metaljuve  •  29 August 2013, 14:42

bravo simona!

neko00
neko00  •  29 August 2013, 13:02

Era normal sa nu castige lejer. Vine dupa o perioada in care a jucat mult, sferturi la Cincinnati, finala si victorie la New Haven. S-a acumulat o oboseala mentala in primul rand, si in meciul cu Watson, concentrarea a fost problema si e ceva omenesc. In plus, primul tur e intotdeauna cel mai greu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează