SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

S-a oprit tot în turul trei: Alexandra Dulgheru, învinsă de Vera Zvonareva

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 septembrie 2010 00:00

Alexandra Dulgheru a ratat calificarea în optimile turneului de Grand Slam de la US Open.

 

Românca, favorită douăzeci şi cinci, a fost învinsă de Vera Zvonareva (Rusia), cap de serie numărul şapte, cu scorul de 2-6, 6-7 (2), după aproximativ două ore de joc, aceasta fiind prima întîlnire dintre cele două sportive. Rusoaica a cîştigat primul set, graţie celor două break-uri reuşite. În actul secund, Alexandra Dulgheru a condus cu 3-0, însă Zvonareva a revenit la 3-3. Echilibrul s-a menţinut pînă în tie-break, cînd finalista de la Wimbledon s-a impus cu 7-2.

Alexandra Dulgheru a reuşit aceeaşi performanţă, calificarea în turul trei, atît la Roland Garros, cît şi la Wimbledon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
pokerman11
pokerman11  •  05 Septembrie 2010, 20:10

Daca doriti sa invatati poker de la profesionisti si sa primiti bani fara depozit cu care sa incepeti, intrati pe a n y t w o . ro Scoala poker (lectii poker, traininguri video), cele mai bune oferte de rakeback pe cele mai mari site-uri de poker si 20 de euro g ratis la unibet pe any two . r o

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  05 Septembrie 2010, 17:54

Sper sa nu se supere, dar nu-mi place deloc cum se imbraca. Lasand la o parte ca nu are inca un sponsor important care sa-i asigure echipamentul (cred ca e singura jucatoare care purta o sepcuta cumparata de la taraba cu US Open), tinuta ei baietoasa n-o avantajeaza deloc. Poate asa se simte ea mai comod, nu stiu ce sa zic, dar nu atrage publicul si nu face nici un efort pentru asta. Pacat, pentru ca jocul ei s-a imbunatatit mult, a avut ghinion cu Zvonareva.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  05 Septembrie 2010, 17:48

Alexandra a facut un meci bun, foarte bun pe alocuri, dar a dat peste o Zvonareva in mare forma, determinata si nedispusa sa cedeze nici un pas. Alexandrei nu i-a lipsit mult sa produca o surpriza. S-a vazut diferenta dintre o jucatoare de top 10 si una de locul 27. Totusi Alexandra e pe un drum bun, are nevoie de un serviciu ceva mai puternic (constanta are). Oricum, am trait cu emotie meciul ei. A cedat prea usor primul set.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează