SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Şarapova şi Serena se înfruntă în finala de la Madrid pentru trofeu şi primul loc WTA

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 22:13

Maria Şarapova şi Serena Williams joacă azi finala turneului de la Madrid, iar învingătoarea va deveni, de luni, lider mondial

Serena şi Maria se întîlnesc pentru a cincisprezecea oară pe zgura cărămizie de la Madrid. Americanca în vîrstă de 31 de ani are un număr copleşitor de victorii, 12. "Mereu e greu să joci împotriva Serenei, mai ales că nu am mai cîştigat în faţa ei de multă vreme", a spus Maria. Ultimul său succes datează din 2004, de la Turneul Campioanelor, disputat la Los Angeles.

Cele două au ajuns la confruntarea din ultimul act după ce, ieri, Williams a trecut în semifinale de Sara Errani cu 7-5, 6-2, iar Şarapova a învins-o pe Ana Ivanovici cu 6-4, 6-3. "Întregul turneu am jucat împotriva unor specialiste pe zgură, dar în finală va fi vorba despre altceva, despre mult mai multă forţă", a spus Serena.

Cele două au disputat pînă acum şase finale, Şarapova reuşind să se impună în două. Ultima lor confruntare a avut loc în ultimul act de la Miami, unde Serena s-a impus în trei seturi. Dacă Maria va reuşi să cîştige, pe lîngă trofeu ea va reuşi să-i fure americancei şi prima poziţie din clasament.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează