SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Scandal după ce Halep a ridicat trofeul la Madrid din cauza unui invitat... surpriză: "Nu avea ce să caute aici! Este inacceptabil!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 09:28

Simona Halep a triumfat la turneul de la Madrid, turneu la care a participat și Ilie Năstase, aflat în centrul unui scandal rasist după declarațiile făcute la adresa Serenei Williams.

Steve Simon, președintele WTA, a reacționat dur și l-a criticat pe Ilie Năstase după ce acesta a fost prezent la mai multe meciuri de la turneul spaniol și la festivitatea de premiere a turneului deținut de Ion Țiriac.

2017 05 13t203158z 1693923996 rc1c4e172560 rtrmadp 3 tennis madrid women

gettyimages 682719038

"A fost o finală extraordinară. Le felicit pe Simona şi pe Kristina pentru prestaţia lor. Singurul lucru care a umbrit ziua a fost faptul că domnul Năstase a fost invitat să participe la ceremonia de decernare a trofeului.

Nu avea ce să căute pe teren azi. Este suspendat provizoriu de ITF pentru comportamentul său jignitor. I-am revocat privilegiile de acreditare la evenimentele WTA pe perioada investigaţiei.

El a fost iresponsabil şi este inacceptabil din partea Madrid Open să îi dea un rol oficial. Turneul de la Madrid este de nivel Premier şi trebuie să fie la cele mai înalte standarde de profesionism. Asta nu s-a văzut azi", a spus Steve Simon într-un comunicat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (147)
ticbis
ticbis  •  15 Mai 2017, 03:36
Postat de ion.ionescu pe 15 Mai 2017, 03:02

"la" suspendat - vezi ce fraieri sunt români ? Mai pun şi cratime ! Ilie a fost suspendat (probabil până moare, că nu se înghesuie nimeni să-l judece !) de ITF, care se ocupă de FED Cup, Cupa Davis. WTA e partener(ă) cu ITF, nu subordonată, deci khazarul Steve Simon a vorbit aiurea !

timm nu stie ce sunt alea "cratime". Te rog sa-i explici pe indelete, sa inteleaga si el despre ce e vorba. Iarta-l, nu prea i-a placut scoala si d-aia e prostul site-ului!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  15 Mai 2017, 03:02
Postat de timm pe 14 Mai 2017, 21:18

Tu chiar esti prost? Steve e presedintele WTA el a revocat privilegiile lui Nastase. ITF la suspendat provizoriu. ASA ca orice competitie ITF sau WTA Nastase e suspendat provizoriu.

"la" suspendat - vezi ce fraieri sunt români ? Mai pun şi cratime ! Ilie a fost suspendat (probabil până moare, că nu se înghesuie nimeni să-l judece !) de ITF, care se ocupă de FED Cup, Cupa Davis. WTA e partener(ă) cu ITF, nu subordonată, deci khazarul Steve Simon a vorbit aiurea !

ticbis
ticbis  •  15 Mai 2017, 02:53
Postat de ion.ionescu pe 15 Mai 2017, 02:13

"Deşteptule", până în 1976, Montreal, România însemna Ilie Năstase. Pe lângă...Dracula şi Ceauşescu. Într-adevăr, ne-a făcut de râs : Nasty cum era, a adus lumea iar la tenis şi a salvat tenisul din colaps ! Pentru că ne făcea de râs, nişte fraieri din Franţa şi Japonia i-au înfiinţat în 1973 nişte Fan Club, primele din tenis...N-avea grijă, Ilie are mai multă şcoală ca tine. Trebuie să fii fudul ca să fii destul ! Pentru că au mai multă şcoală ca tine, Nixon, Bush, Trump, prinţul de Monaco şi alţii, mai puţin cunoscuţi şi geniali ca tine, nu şi-au pus niciodată problema asta...

Te chinui degeaba cu amaratul asta; pe langa ca e un incult de manual, e si prost din nascare. Asa l-a facut natura, tot site-ul rade de el. Omul e beton armat, n-ai ce sa discuti cu el; daca l-ai bagat prin istorie si prin logica l-ai pierdut, nu-l duce nici capul, nu-l ajuta intelectul si nici macar bunul simt. Ilie Nastase vorbeste fluent trei limbi straine; asta nici limba romana n-o stapaneste ca lumea. E un prostalau ce-si pierde vremea pe aici pe site, n-are casa si n-are masa, n-are viata personala, castiga niste bani din (stiu bine din ce) si-l cauta fiscul pentru niste chestii nasoale... In fine, e vai mama lui!

Vezi toate comentariile (147)
Comentează