SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CHARLESTON

Scurt pe doi » Irina Begu a fost învinsă în sferturile de finală de Angelique Kerber

Irina Begu o învinsese pe Kerber la Australian Open și la Roma în 2015 // FOTO Reuters
Irina Begu o învinsese pe Kerber la Australian Open și la Roma în 2015 // FOTO Reuters

Articol de - Publicat sambata, 09 aprilie 2016 00:00

Irina Begu și Angelique Kerber s-au întâlnit ieri într-un preview pentru întâlnirea de Fed Cup de săptămâna viitoare și într-un remember al meciului de anul trecut de la Charleston.

Câștigătoarea de la Australian Open și a doua jucătoare a lumii a început foarte bine, a făcut break-ul rapid și a defilat în primul set al confruntării. Irina venea după trei meciuri de trei seturi, ultimul întors de la minge de meci în compania Monicăi Puig din Puerto Rico.

Chiar dacă jucătoarea din Germania a confiscat setul cu 6-2, Irina a reușit lovituri care amintesc de nivelul la care ajunsese înainte de a avea probleme la genunchi. În partea a doua, tot Angelique a fost cea care a fost mai eficientă. S-a desprins în game-ul al cincilea și apoi a închis partida cu 6-2, 6-3.  

În 2015, Begu și Kerber se întâlniseră în aceeași fază la Charleston, iar nemțoaica s-a impus greu în două seturi la tie-break. Un meci care i-a produs coșmaruri româncei.

Cu partida de ieri s-au strâns deja cinci confruntări între cele două, cu Angelique preluând acum conducerea cu 3-2. Ele s-ar putea reîntâlni săptămâna viitoare, pe zgura roșie din sala Polivalentă de la Cluj-Napoca în confruntraea de Cupa Fed dintre România și Germania.

Pentru Irina, cu meciul se ieri s-a încheiat perioada în America de Nord în care a înregistrat două înfrângeri în primul tur la Indian Wells și San Antonio și a ajuns în optimi de finală la Miami și în "sferturi" pe zgura verde de la Charleston.

17.280 $este premiul pe care-l va primi Irina Begu pentru atingerea sferturilor de finală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  09 Aprilie 2016, 10:46

Mai sesera, mai scrie naibii in limba romana! Doar comentezi pt Romania si nu doar pt Craiova. Am cunoscut in urma cu 50 de ani un german, batut crunt de 5 militieni-la sugestia unui oltean-care a afirmat:oltenii sint dzingarii romanilor.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  09 Aprilie 2016, 09:37

Nui nimic Irina ,nemtoaica e in forma mare ,ori cum tu aia avut mai multe lovituri castigatoare si asta trebuie sa te ambitioneze si mai mult. E adevarat ca ai avut si mai multe greseli nefortate ,dar ai ocazia sa egalezi partidele jucate cu ea la Cluj ,ca doar "de acolo vine ploaia "Hai Irinuca ,ca poti mai mult.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează