SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Serena Williams a declarat forfait la US Open

serena williams
serena williams

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Serena Williams a anunţat că nu va participa la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al sezonului, care va debuta pe 30 august, la New York.

Americanca, lider mondial, are în palmares  treisprezece victorii în turneele de Grand Slam, dintre care trei la US Open (1999, 2002, 2008). Serena a declarat forfait pentru că nu şi-a revenit complet după ce s-a rănit la piciorul drept, cînd a călcat pe cioburi într-un restaurant din Munchen, în luna iulie.

"Cu mare tristeţe anunţ că nu voi putea participa la US Open. Medicii mi-au interzis să joc, pentru ca recuperarea să fie completă", a precizat americanca.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
anytwo
anytwo  •  21 August 2010, 16:22

intrati pe www.anytwo.ro .. ai posibilitatea sa inveti poker de la pro-players, ai oportunitatea de a-ti incepe cariera de jucator de poker online primind 20 Euro la UniBet, gratuit si fara a face nici un depozit, si beneficiezi si de un rakeback de 30%

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close