SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Primele declaraţii ale Simonei Halep după meciul epic cu Angelique Kerber: "Încerc să fiu calmă, sunt mândră de ceea ce am realizat"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 09:41

Simona Halep a obţinut o victorie dramatică în semifinala de la Australian Open cu Angelique Kerber, impunându-se după un thriller de 3 ore, scor 6-3, 4-6, 9-7.

La interviul de pe teren de după meci, Simona a analizat victoria incredibilă reuşită în faţa lui Kerber, anticipând că va avea parte de un meci asemănător în finala cu Caroline Wozniacki de sâmbătă. 

"A fost un meci foarte greu. Tremur, sunt foarte emoţionată. Ştiam că va fi foarte complicat, e o adversară foarte bună. Mă bucur mult că am rezistat şi m-am impus. Nu e uşor să ai două astfel de meciuri în turneu. Mulţumesc publicului, care m-a susţinut şi m-a ajutat. 

În acest meci am fost prima care a ratat două mingi de meci. Dar am avut încredere în propriile forţe. După acea accidentare am spus să dau totul în restul turneului şi cred că am reuşit să fac asta. Cu siguranţă mă voi odihni după finalul turneului. 

Încerc să rămân foarte calmă, azi a fost un meci dramatic. Sunt mândră de ceea ce am realizat.

O respect mult pe Wozniacki. Ştiu că va fi un meci similar, va trebui să alerg mult. Am nevoie de odihnă serioasă. Voi da tot ceea ce pot, voi fi mai curajoasă, asta am spus după finala de la Roland Garros. Vreau să dau tot ceea ce am mai bun în finală. Trebuie să cred că voi câştiga, nu neapărat să mă gândesc la titlu", a declarat Simona Halep, la interviul de după meci. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1965699740347012
Papillon Vale  •  26 Ianuarie 2018, 00:19

Hai Simo....adu odata un slam acasa....bufnitele sa dispere...asa cum faceau si cu generatia de aur a fotbalului romanesc ....ei acum....critica paduchii....Cei care criticati...relax...da-ti pe youtube si ascultati-l pe guta....

1776940465694822
Batista Nicolae  •  25 Ianuarie 2018, 14:56

Felicitari!!!! Nici acum, nu mi- au trecut emotiile....Ce incarcatura,cit de multa lupta.....dar a facut Maica Domnului sa fie SIMO -cistigatoarea.Iti multumim !!!!!Va spun cu toata sinceritatea ca in setul decisiv ,m-am asezat in genunchi si am citit Acatistul Sf.Acoperamint al Maicii Domnului si am zis" unde nu mai poate ea ,fa tu Doamneeeee ".........si a fost bine.Dumnezeu nu lasa pe nimeni cind il rugam,pentru noi sau pentru altii....Ocrotirea LUI sa fie pretutindeni si in -FINALA .

gintonic
gintonic  •  25 Ianuarie 2018, 13:16

Felicitari Simo !!... indiferent de ce vei face in finala, ne-ai bucurat inima oferindu-ne multe momente senzationale de tenis de mare calitate !... ar fi super sa reusesti in finala, spre oftica gaunoasa a unor cativa marunti "romani" saraci cu duhul si cu spiritul !... oricum si oricand, ramai "Simona noastra", a celor multi ! Bafta in finala !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează