SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKi // 5 lucruri TARI DE TOT despre adversara Simonei » A terminat un maraton, pozează fără inhibiții, vorbește 8 limbi și e pusă mereu pe șotii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 15:43

Caroline Wozniacki (2 WTA), adversara Simonei Halep din finala Australian Open, de sâmbătă, ora 10:00, este un personaj inedit în circuitul feminin. De la maratoane duse la bun sfârșit și declarații savuroase, la concedierea tatălui și pictoriale incendiare, toate au fost încercate de daneză.

a terminat maratonl din new york

Caroline Wozniacki a participat în 2014 la maratonul din New York, reușind să scoată un timp excelent, 3 ore și 26 de minute. Daneza a impresionat la acel moment întreaga lume a tenisului, fiind cea mai bună performanță reușită de o jucătoare de tenis activă.

Timpul a fost suficient de bun pentru calificarea la maratonul din Boston, însă Wozniacki a spus pas: "După 20 de mile mi-am spus că nu voi mai alerga niciodată într-o astfel de cursă", declara Caroline la finalul cursei.

 pictoriale incendiare

Caroline profită din din plin de faptul că este una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuit. Daneza este lipsită de inhibiții și a pozat în mai multe rânduri în ipostaze provocatoare. Vezi AICI o galerie foto cu Wozniacki.

 Cea mai plăcută prezență din circuit

Caroline Wozniacki este una dintre cele mai agreabile jucătoare din circuitul WTA. Cea mai bună prietenă a Serenei, Wozniacki reușește mereu să îi distreze pe cei prezenți. Mai jos, un clip elocvent, din timpul unei partide demonstrative jucate în Bratislava, Slovacia, contra Dominikei Cibulkova.

 Vorbește 8 limbi

Wozniacki vorbește fleunt daneză, poloneză și engleză, descurcându-se mai mult decât decent și în cehă, slovacă, norvegiană, suedeză și rusă. Într-un interviu acordat anul trecut lui Graham Bensinger, Wozniacki glumea: "Nici nu mai știu în ce limbă visez. Depinde cu cine vorbesc înainte. Dacă am o discuție în poloneză, cu familia, toate gândurile și tot ce visez se petrec în acea limbă".

 Viață personală zbuciumată

Wozniacki s-a logodit în noiembrie 2017 cu fostul baschetbalist american, David Lee, campion NBA în 2015 cu Golden State Warriors.

 În 2014 fusese părăsită prin telefon de jucătorul de golf Rory McIlroy, după 3 ani de relație. Wozniacki a mai fost într-o relație și cu spaniolul Fernando Verdasco. 

În 2011, când ocupa prima poziție în clasamentul WTA, Wozniacki și-a concediat tatăl, pe Piotr Wozniacki, după ce a fost eliminată de la Wimbledon de Dominika Cibulkova. Vezi AICI detalii.

Citește și: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
928854273813332
Ion Elisei  •  26 Ianuarie 2018, 10:50

Carcotasi , invidiosi , prost crescuti ,asta comenteaza unii romanasi fara educatie despre o foarte buna sportiva , SIMONA HALEP , faceti voi mai mult prapaditilor !

martinpen
martinpen  •  25 Ianuarie 2018, 21:40
Postat de dakesis pe 25 Ianuarie 2018, 21:25

e urata ca ...gardul. Are niste dinti num' buni pentru deszapezire.

Ba, asa urata cum e, joaca tenis mai bine decat a visat vreodata vreun neam de-al tau... Ciocu mic, daca vrei frumuseti, mergi la alta masa...

dakesis
dakesis  •  25 Ianuarie 2018, 21:25

e urata ca ...gardul. Are niste dinti num' buni pentru deszapezire.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează