SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Simona Halep, impresionată de o jucătoare calificată în „sferturile” de la Miami: „Are tot ce îi trebuie. Ascunde mingea într-un mod incredibil”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 18:51

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o va înfrunta în sferturile de finală de la Miami pe chinezoaica Qiang Wang (27 de ani, 18 WTA). Românca a fost însă impresionată de parcursul altei jucătoare din Asia, taiwaneza Su-Wei Hsieh (33 de ani, 27 WTA). 

  • Simona Halep - Qiang Wang se joacă miercuri, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport.

Su-Wei Hsieh joacă astăzi, de la 20:00, în sferturile de finală de la Miami împotriva estonei Anett Kontaveit (19 WTA). Taiwaneza le-a eliminat pe Naomi Osaka și Caroline Wozniacki de la turneul american și a impresionat-o pe Halep. 

„Nici nu știu cum să o descriu. Sincer. E foarte talentată, are un mod unic de a ascunde mingea. Niciodată nu știi la ce să te aștepți din partea ei. Am jucat împotriva ei acum 2 ani la WImbledon. A fost foarte dificil.

Are tot ce îi trebuie, nu pot face o descriere a jocului ei. Nu am mai văzut pe nimeni ca ea”, a declarat Halep într-o conferință de presă.

Halep și Hsieh se pot înfrunta doar în finala turneului de la Miami. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS 6-3, 6-3 // VIDEO Halep, discurs plin de respect: „E o plăcere să joc împotriva surorilor Williams”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  26 Martie 2019, 20:26

La tenis de masa chinezoiacele nu pot fi batute de nimeni, la tenis insa nu sunt chiar atat de talentate, ar fi fost un cosmar sa castige si la tenis asa cum o fac la ping-pong, nu ar mai fi atras pe nimeni acest sport. La tenis americancele si cehoaicele se apropie de performantele asiaticelor de la tenis de masa, dar cumva la ani lumina. Simona are de jucat acum doar cu chinezoiace si cehoaice pt. a castiga turneul de la Miami in urmatoarele meciuri. Tare mi-ar fi placut o finala Halep - Andreescu, dar in viitor, poate la un turneu pe zgura, vom vedea o astfel de finala !

merace
merace  •  26 Martie 2019, 20:07

HAI SIMONA!

merace
merace  •  26 Martie 2019, 20:06

Qiang Wang e in progres. Meciul cu Simona cred ca va fi tare!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează