SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Simona Halep: "Nu știu cum am câștigat, dar important e că am făcut-o!" » Ce a deranjat-o în meciul cu Petra Martici

FOTO: Twitter BNP Paribas Open
FOTO: Twitter BNP Paribas Open

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 01:11

Simona Halep (1 WTA) s-a calificat în această dimineață în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Jucătoarea noastră s-a impus în fața croatei Petra Martici (51 WTA) după un meci spectaculos de trei seturi, 6-4, 6-7 (5), 6-3.

La finalul partidei, liderul mondial s-a plâns în special de vântul puternic care a incomodat-o în meciul cu Martici, dar i-a dat credit adversarei pentru jocul foarte bun reușit în acest turneu. 

"A fost foarte greu să joc astăzi din cauza vântului, dar şi din cauza stilului de joc al adversarei, care a reușit să alterneze foarte bine mingile și să lovească foarte agresiv. Nu ştiu cum am câştigat, dar am câştigat! Am fost puţin frustrată din cauza vântului, mingea se mişca mereu. Am refuzat să pierd şi am luptat până la final, de asta sunt aici.

Am vrut să fiu doar un fan la meciul surorilor Williams şi să văd cum e să faci parte din acest public minunat. Sunt o mare fană a surorilor Williams", a declarat Halep, chestionată și în privința prezenței sale la duelul dintre Serena și Venus de acum două zile.

Halep s-a declarat îndrăgostită iremediabil de publicul din California: "Această atmosferă de la Indian Wells e foarte frumoasă. Mă simt foarte bine și sper să joc cât mai mulți ani aici", a spus Simona, la finalul meciului. 

Vezi aici cronica + video de la partida Simona Halep - Petra Martici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1630416980509000
Felix Silaghi  •  15 Martie 2018, 12:54

Simona e obraznica din nou cu Cahil. E urit si nu ii face cinste. Daca are ceva cu el sa nu o faca in public. Cahil s-a vazut evident ofensat. NU E BINE SIMONA ! Iti faci o imagine negativa, pierzi din respect. Nervii tai sunt speculati de adversare, care e suficient sa iti ranjeasca si te scot din meci... Revino la starea de la Australian Open, sau urmeaza prabusirea

firstsisif
firstsisif  •  15 Martie 2018, 12:31

I-a trecut glontul pe langa ureche! Cu Osaka va fi la fel de greu. Sper sa joace mai bine decat a jucat cu Martic.

dinamo100
dinamo100  •  15 Martie 2018, 10:30

Simona s-a obisnuit sa castige! E in primul rand chestie de mental, capitol la care Simona a facut un pas major inainte. Si nu e usor deloc!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează