SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Simona Halep nu-și dă nicio șansă la Roland Garros: "Altcineva va câștiga acolo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 17:02

Simona Halep a continuat și la Indian Wells parcursul slab din acest sezon, fiind învinsă în turul II de către Kristina Mladenovici, în minimum de seturi. 

Românca a fost rezervată când a venit vorba de așteptările pe care le are de la sezonul în curs, dar a oferit o declarație suprinzătoare, afirmând că Serena Williams se va impune la Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, care va începe la sfârșitul lunii mai. 

"Am auzit că şi ea a avut probleme cu genunchiul, deci o înţeleg că s-a retras de la Indian Wells şi Miami.

După ce a câştigat la Australian Open, Serena îşi permite o pauză mai lungă. Va reveni la Roland Garros şi probabil că ea va câştiga acolo", le-a spus Simona Halep jurnaliștilor de la revista americană Tennis World Magazine.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Martie 2017, 07:26

Asta e nivelul ,nu poate urca mai sus.Daca n-ar fi Wiliams,Kerber si nu stiu mai care ,poate.Oricumchiar daca Ruzici a castigat Roland Garosul ,Simona ramane cea mai valoroasa tenismana a noastra dintotdeauna.Succes Simona !

597667370336981
Kitty Mace  •  16 Martie 2017, 02:58

A pierdut in turul 3, nu 2, a batut-o in turul 2 pe Vekic...

baruch
baruch  •  15 Martie 2017, 21:42

*** williams va castiga pana la 80 de ani, ba. ca degeaba au aparut surse pe net (a, da, sunt hackerii rusi care vor sa compromita statuia sportului mondial).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează