SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Simona Halep s-a calificat în "optimi" la Beijing după ce a trecut cu emoţii de Lin Zhu 7-5/6-4 » Românca a acuzat mari dureri la coapsă

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 11:40

Simona Halep nu are timp de respiro la Beijing. A debutat duminică cu o victorie la simplu, iar ieri ea şi Raluca Olaru s-au calificat în optimi de finală la dublu.

Deşi a întîlnit o adversară modestă, care e abia numărul 168 WTA, Simona Halep a avut mari probleme. Din cauza unor dureri la coapsă, românca s-a chinuit, cîştigînd cu emoţii, scor 7-5, 6-4.

În optimile de finală va juca împotriva jucătoarei din Germania, Andrea Petkovici (17 WTA), semifinalistă la Wimbledon şi Roland Garros anul acesta.

Halep s-a mai întîlnit de 4 ori cu Petkovici, pe care a învins-o în 3 dintre meciuri minimum de set-uri. Ultima dată a fost în iunie 2014, la Roland Garros.

Halep s-a impus atunci la capătul unui meci de o oră şi 32 de minute, 6-2, 7-6 (7-4). Cele două au mai jucat în 2013 la Tokyo şi Nurnberg. În ambele turnee a fost finala competiţiei.

Sportiva născută în Bosnia a c]ştigat prima întâlnire, în 2009, chiar pe zgura de la Bucureşti, scor 6-2, 6-7 (2).

În turul precedent, Andrea Petkovici a învins-o pe Madison Keys destul de uşor, 6-2, 6-3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (124)
mishu_74
mishu_74  •  30 Septembrie 2014, 19:39
Postat de zyklon pe 30 Septembrie 2014, 13:30

Cocalare, posteaza si tu mai destins, o sa-ti rupi dejtele redactand atatea ineptii. Tenisul nu a inceput odata cu bondarita de la tara, in 2013. Unele dintre jucatoarele pe care tu le prezinti ca mari victime ale aromancei au castigat turnee de GS sau au fost nr. 1 mondial pentru o perioada considerabila de timp. Astfel de realizari sunt departe de amarata aia de Halep. Cat despre Buciard, aromanca a fost condusa *4-3 in decisiv in primul meci asa ca nu-mi imaginez ce meci ai vazut tu. Din acel meci a fost clar ca duelurile cu bondarita vor fi mereu in racheta ei (ca sa citez un mare jucator) iar semifinala din iunie a fost doar o confirmare. Accidentarea e doar o inventie a lobotomizatilor

Bai va da drumul in turma de la spital de acolo sau au uitat usile deschise?Lasa internetul si bucura-te de natura ca cine stie cand va mai face o bucurie din asta....

bogol
bogol  •  30 Septembrie 2014, 17:17
Postat de merace pe 30 Septembrie 2014, 15:36

Cu cat o jucatoare urca mai sus, cu atat joaca in turnee mai grele si e mai solicitata, fiindca toate celelalte vor sa o bata si se mobilizeaza mai tare. Perioade de declin fizic au toate, si de aceea vedem ca jucatoare mari urca si coboara in top, si niciuna nu domina net, sa le bata pe toate tot timpul. Deci asteptarile unor "romani" ca Simona sa fie net superioara tuturor, oricand si oriunde, sunt nerealiste daca nu de-a dreptul rautacioase. Simona are in 2014 un an de varf al carierei, a atins locul 2 mondial si va juca la Finalele WTA din Singapore in premiera, ceea ce inseamna foarte mult. In pofida unor nereusite de moment, iata ca ramane pe locul 2 mondial si nu coboara. HA

Chiar sper ca 2014 sa nu fie 'varf al carieriei' Simonei. #1, turnee GS, obiective importante inainte de a ajunge la un varf de cariera. Si sper sa poata urca acolo.

plischi
plischi  •  30 Septembrie 2014, 16:08

simona sau fragilitate, cam acelasi lucru...

Vezi toate comentariile (124)
Comentează