SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA WTA

Simona Halep și-a aflat adversara de la Doha » Ce problemă are jucătoarea noastră și când va fi meciul

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 17:52

Simona Halep a plecat astăzi spre Doha, unde o va întâlni în turul doi pe rusoaica Ekaterina Makarova, numărul 35 WTA.

Rusoaica a debutat cu o victorie în fața chinezoaicei Shuai Zhang (34 WTA), scor 7-5, 6-0. Simona (locul 2 WTA) și Makarova s-au întâlnit de cinci ori în carieră, iar jucătoarea noastră s-a impus în trei rânduri.

Deși și-a aflat următoarea adversară, Simona ar putea să nu intre în concurs, din cauza accidentării suferite la glenză la Australian Open.

"Voi decide la Doha dacă pot juca. Mai întâi vreau să fac un antrenament ca să văd cum mă simt. Din câte am înțeles, meciul meu va fi miercuri", a fost reacția Simonei la plecarea spre Qatar.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
352675541587917
Victor Rusu  •  13 Februarie 2018, 04:34
Postat de mannecken pe 12 Februarie 2018, 20:52

Sa faca ce este mai bine pentru sanatatea ei. Cei care o sa o condamne pentru asta si ca nu ajucat la FedCup, nu le doresc altceva decât sa doarma rau la noapte.

Nu este singura care n-a vrut să reprezinte țara pentru bani. Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu au procedat la fel și ambele cu folos. Buzărnescu a eliminat-o pe Lesia Țurenko, iar Monica a trosnit-o pe ditamai Șarapova (nedrogată). Ambele au produs, deja, câte 17.325 de dolari, în loc să asculte, pe gratis, urletele galeriei de la Cluj.

352675541587917
Victor Rusu  •  13 Februarie 2018, 04:30

Redactori *** care nu mai știți din ce să faceți o nouă știre, acum câte zile a plecat Halep în Qatar ? Subiectul e vechi de trei zile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mannecken
mannecken  •  12 Februarie 2018, 20:52

Sa faca ce este mai bine pentru sanatatea ei. Cei care o sa o condamne pentru asta si ca nu ajucat la FedCup, nu le doresc altceva decât sa doarma rau la noapte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează