SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE SUMMER SET 1

Simona Halep, descătușată după ce a cucerit primul trofeu din 2022: „Să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul”

Simona Halep // foto: captură DigiSport 2 +16   FOTO
Simona Halep // foto: captură DigiSport 2

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 10:08 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 10:32

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a oferit primele declarații după ce a cucerit trofeul Melbourne Summer Set 1, scor 6-2, 6-3 în finala cu Veronika Kudermetova (24 de ani, 31 WTA).

Simona a cucerit astăzi titlul cu numărul 23 al carierei. Halep nu i-a dat nicio șansă rusoaicei Kudermertova, împotriva căreia a ajuns la 3 victorii în tot atâtea meciuri jucate. La final, Simona a afișat o mină relaxată: și-a felicitat adversara, a mulțumit echipei, spectatorilor și organizatorilor și nu l-a uitat pe Darren Cahill, cel care a urmărit partida din tribune. 

Noua elevă a lui Darren Cahill a câștigat al doilea trofeu al carierei
MELBOURNE SUMMER SET 2
Noua elevă a lui Darren Cahill a câștigat al doilea trofeu al carierei

Simona Halep, după finala Melbourne Summer Set 1: „Să continuăm să câștigăm!”

„E o plăcere să am încă un discurs aici, pe acest teren frumos. În urmă cu 4 ani (n.r. - finala Australian Open din 2018) nu am câștigat, dar m-am bucurat de meci. E cu adevărat frumos să mă întorc aici și să joc în fața voastră. Vă mulțumesc pentru sprijin, e mereu o plăcere, iar voi mă ajutați să câștig aici. 

Veronika, felicitări pentru această săptămână. Știu că astăzi nu ai jucat la cel mai bun nivel, dar a fost un meci bun. Îți urez succes la Australian Open, este mai important.

Îi mulțumesc echipei mele că este alături de mine, știu că nu e ușor să lucreze cu mine. Haideți să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul ăsta.

Australia e o parte din inima mea, am spus asta de multe ori. L-am văzut pe Darren, aș vrea să-i mulțumesc că a venit să mă vadă. Nu mai e antrenorul meu, dar e parte din familia mea. Simt că fac parte din Australia, așa că vă mulțumesc încă o dată!

Mulțumiri directorului turneului, tuturor celor care au făcut ca turneul să se joace. Știu că trecem prin vremuri grele, dar ne simțim în siguranță aici. E foarte bine să avem aceste condiții înainte de Australian Open. Vă mulțumesc, ne revedem la Australian Open”, a declarat Halep. 

În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc tuturor celor care ați venit să ne urmăriți, e o plăcere să joc în fața voastră. De asemenea, vreau să o felicit pe Simona pentru această săptămână foarte bună.

- Veronika Kudermetova 

+12 FOTO

Citește mai multe știri din tenis: 

România ar putea avea un nou turneu de tenis: „Sunt șanse mari ca domnul Țiriac să investească”

Ashleigh Barty, campioană la Adelaide » Start excelent de sezon pentru liderul mondial

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (7)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Ianuarie 2022, 18:05
Postat de vasyxxx pe 09 Ianuarie 2022, 10:42

Daca nu arucai acele vorbe jignitoare celor doua fete din turneu erai exceptionala, dar asa lasi de dorit. Pacat Simona.

Ce vorbe si cui a adresat?

398029928310573
Cristian Mascan  •  09 Ianuarie 2022, 14:07
Postat de digei pe 09 Ianuarie 2022, 13:40

Un traseu foarte simplu. OK, e bine pentru mental sa intri cu un titlu inainte de AO dar acolo va fi cu totul altceva. Sincer, cu toata simpatia pe care i-o port, nu cred sa ajunga in sferturi. Dar... din nou, poate prinde un traseu bun, poate o va ajuta norocul.

Pai, daca prinde un traseu ca a lui Raducanu la USO, de ce nu?:))

digei
digei  •  09 Ianuarie 2022, 13:40

Un traseu foarte simplu. OK, e bine pentru mental sa intri cu un titlu inainte de AO dar acolo va fi cu totul altceva. Sincer, cu toata simpatia pe care i-o port, nu cred sa ajunga in sferturi. Dar... din nou, poate prinde un traseu bun, poate o va ajuta norocul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează