SPORTURI  »  TENIS  »  REVERENȚĂ

EXCLUSIV / VIDEO+FOTO „Ne face mândri!” » Fotbaliștii echipei din Liga 1 au venit la antrenament cu un mesaj pentru Sorana Cîrstea: „Ce reușește este de apreciat”

„Bravo, Sorana”, i-au transmis jucătorii Chindiei Soranei Cîrstea +7   FOTO
„Bravo, Sorana”, i-au transmis jucătorii Chindiei Soranei Cîrstea

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 11:36 / Actualizat joi, 30 martie 2023 12:06

De la Târgoviște, orașul în care a copilărit, Sorana Cîrstea (32 de ani) a primit un mesaj de susținere din partea fotbaliștilor Chindiei. Jucătoarea de tenis trece printr-o perioadă excelentă, a ajuns în semifinalele turneului de la Miami, de categorie WTA1000.

Sorana Cîrstea s-a născut în București, dar a copilărit la Târgoviște, acolo unde părinții ei gestionau o fabrică de înghețată.

„Bravo, Sorana!” » Mesajul afișat de jucătorii Chindiei Târgoviște după ce Cîrstea a învins-o pe Aryna Sabalenka

+3 FOTO

Oamenii din orașul dâmbovițean nu au rămas impasibili în fața rezultatelor recente ale Soranei, ajunsă în semifinale la Miami și în sferturi la Indian Wells.

Fotbaliștii de la Chindia Târgoviște au afișat un mesaj de susținere pentru Sorana în această dimineață, înainte de primul antrenament al zilei.

VIDEO. Daniel Popa: „Sorana este de apreciat”

Daniel Popa, atacant la Chindia, a urmărit duelul Soranei cu Sabalenka:

„Mă bucur foarte mult că a reușit să câștige. Îi ținem pumnii, este din Dâmbovița, ca noi. Sper să câștige semifinala, apoi finala. Este o sportivă foarte bună, printre cele mai bune din România în momentul de față ținând cont că Simona Halep este suspendată. Ne face mândri pe noi, dâmbovițenii, și pe români.

A avut un meci foarte greu, cu locul 2 mondial, dar am văzut că este stăpână pe situație. Este de apreciat, tenisul este un sport foarte dificil, este pe cont propriu și este foarte dificil”, a afirmat Popa în dialog cu reporterul Gazetei. 

Pentru Sorana Cîrstea urmează semifinalele turneului de la Miami. Românca așteaptă să-și afle adversara, care va fi decisă în urma duelului Alexandrova - Kvitova, amânat până în această seară din cauza ploii.

CTP, după ce a auzit ce a spus Ilie Năstase despre Sorana Cîrstea: „E de rău augur! Nu trebuie rostite astfel de cuvinte”
MIAMI
CTP, după ce a auzit ce a spus Ilie Năstase despre Sorana Cîrstea: „E de rău augur! Nu trebuie rostite astfel de cuvinte”

Mai multe știri despre Sorana Cîrstea: 

Luminița Paul remarcă ce a schimbat Sorana de la ultima semifinală de turneu WTA 1000: „A adăugat dimensiuni care păreau imposibile atunci”

Sorana Cîrstea, urcare de 33 de locuri în clasamentul WTA! Câte puncte și câți bani a primit după calificarea în semifinalele de la Miami

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  30 Martie 2023, 13:08

cred ca pe spate era alt mesaj pt sorana

Vezi toate comentariile (1)
Comentează