SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Roland Garros!

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2009 00:00

Sorana Cîrstea s-a calificat astăzi pentru prima dată în carieră în optimile unui turneu de Grand Slam. Ea a dispus în turul trei de la Roland Garros de Caroline Wozniacki, scor 7-6(3) 7-5.

Sorana a început slab primul set, daneza distanțîndu-se la 4-0 rapid. Cu toate acestea, românca nu a renunțat și a preluat inițiativa. Un meci care părea pierdut înainte de a începe s-a reechilibrat pe neașteptate.

Mult mai determinată, Sorana a reușit să își recîștige serviciile pierdute, revenind de la 0-4 și ducînd meciul în tie-break. În prelungiri, ea s-a impus fără emoții, scor 7-3. Wozniacki nu este însă o adversară facilă. Cap de serie numărul zece la acest turneu, daneza a început în forță actul secund, reușind un nou break rapid. Au urmat game-uri pe muchie de cuțit, dar Sorana și-a păstrat cumpătul și și-a recuperat break-ul pierdut.

La scorul de 3-3, Caroline a reușit un nou break, dar Sorana și-a păstrat calmul. Și-a făcut jocul cum trebuia și a revenit imediat, profitînd de greșelile adversarei. Scenariul avea să se repete și la scorul de 4-4. Wozniacki a cerut intervenția fizioterapeutului la scorul de 6-5 și 30-15 pentru Sorana, în urma unor dureri resimțite la spate.

După o scurtă pauză, fetele au revenit pe teren, iar Sorana a cîștigat cele două puncte care îi mai trebuiau pentru a cîștiga meciul. Scor final 7-6(3) 7-5, iar românca va da piept pentru un loc în sferturi cu sîrboaica Jelena Jankovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (162)
 •  31 Mai 2009, 01:28

Sunteti penibili, da, voi de la gazeta sporturilor, fata asta a ajuns unde a ajuns la roland garros, si primele stiri de sport sunt despre mititelu and company, sau ce zice gigi bekali, asta este sport? BV Sorina, am vazut meciul de astazi, ai jucat extraordinar in cel mult 2 ani ajungi in top 10, te vad in semifinale la cum ai jucat astazi.

 •  31 Mai 2009, 01:22

HANESCU SI SORANA SUNT IN OPTIMI LA CEL MAI TARE TURNEU DE TENIS SI VOI BAGATI PE PRIMELE LOCURI CE A ABERAT GIGI!!! DAR VOUA VA PASA DE SPORT....DAAAA.....

 •  31 Mai 2009, 01:09

bravo sorana!bafta in continuare!

Vezi toate comentariile (162)
Comentează