SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Sorana Cîrstea se oprește în sferturile de finală de la Madrid » Înfrângere în două seturi cu Mladenovici

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 11:21

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Kristina Mladenovici (locul 17 WTA), scor 4-6/4-6, în sferturile de finală ale turnuelui WTA de la Madrid. 

FINAL Sorana Cîrstea - Kristina Mladenovici 4-6/4-6

Mladenovici a avut controlul partidei de la un capăt la altul. Cîrstea a reușit un prim break abia în setul al doilea, însă nu a reușit niciodată să treacă în avantaj după propriu serviciu și a cedat în fața lui Mladenovici după oră și 17 minute de joc.

Cîrstea, locul 83, și Mladenovici, locul 17, nu se întâlniseră niciodată până acum în circuitul WTA.

În semifinale, Mladenovici se va duela cu învingătoarea duelului Eugenie Bouchard (locul 60 WTA) - Svetlana Kuzețova (locul 9 WTA).

Citește și:

VIDEO Victorie fulger pentru Halep! După un joc perfect, Simona e în semifinale la Madrid » Cu cine joacă în turul următor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
christiano0
christiano0  •  12 Mai 2017, 12:31

Felicitari Sorana!! Daca citesti articolul vreau sa-ti transmit sincere felicitari pentru schimbarea de look si in mai ales de atitudine, am vazut cateva schimburi de mingi in care efectiv ai dat 110%. Iti doresc mult noroc in viata si-n tenis!!

ray51
ray51  •  12 Mai 2017, 11:29

Sorana, sunt mahnit dar nu suparat. Mi-am dorit, cred, mai mult decat tine victoria asupra lui Mladenovic. Nu-i bai. Poti creste valoric. Asta mi-e clar. Felicitari.

10204072431627928
Mircea Serban  •  11 Mai 2017, 19:34

Sorana trebuie sa isi schimbe antrenorul! Ca sportiv de inalta performanta trebuie sa ai un team pe masura...am inteles de ce l-a lasat cu palma i ntinsa pe ”mister”, nu e un mister pentru mine! Sorana este buna, a fost egala si cu Mladenovici, dar nu a avut incredere in fortele sale desi, in joc a demonstrat ca putea trece cu brio peste toate stopurile, la ultima, o scurta chiar impecabila, Sorana ajungand la timp si punand la milimetru in afara! Cu un antrenor strain si un team mult mai profesionist Sorana va ajunge in top 10!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează