SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

VIDEO Tatăl Simonei Halep dă din casă despre cazul de dopaj: „Atunci a fost stabilit”

Stere Halep
Stere Halep

Articol de , - Publicat luni, 17 aprilie 2023 23:25 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 23:32

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a fost prezent pe Arena Națională la FCSB - Farul 2-1, iar la final a oferit detalii despre cazul în care jucătoarea de tenis este judecată pentru dopaj.

Stere Halep a dezvăluit data audierii Simonei. Este vorba despre 30 aprilie, la două zile distanță de ziua fixată inițial.

Stere Halep, despre cazul de dopaj al Simonei: „Termenul a fost amânat”

„E bine. Încă nu știm nimic. Cum așteptați dumneavoastră, așa așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă. Termenul a fost stabilit inițial pe 28, dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe”, a transmis tatăl Simonei la ieșirea de pe stadion.

Despre amânarea audierii a vorbit recent și Firicel Tomai, unul dintre foștii antrenori ai Simonei Halep, cu care a colaborat între 2009 și 2013:

„Procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator”.

Tot din tenis: 

Antrenorul lui Andrey Rublev e uimit: „Face lucruri pe care rareori le-am văzut în viața mea”

Stupoare la festivitatea de la Monte Carlo » Câștigătorul din Rusia a „comis-o” în fața Prințesei de Monaco: „Mă comport prostește, iertați-mă!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (14)
Hugo
Hugo  •  21 Aprilie 2023, 15:34

Duminica se da decizia?Ma indoiesc.

267890
267890  •  21 Aprilie 2023, 09:19

Curați pe naiba!

Freyya
Freyya  •  19 Aprilie 2023, 16:55
Postat de Domnul pe 18 Aprilie 2023, 10:02

Bună ziua tuturor! Forul mondial al tenisului si tribunalul ( zice-se independent) britanic si-au batut joc de Simona Halep. AU UMILIT-O ! E o mare mizerie! O mare nedreptate! Asa ceva nu s-ar fi intamplat daca in locul Simonei ar fi fost o jucatoare din SUA. NIȘTE NEMERNICI!

cum au umilit-o? i-au turnat roxadustat pe gat ca sa iasa pozitiva la control? trisorii sunt pedepsiti in lumea buna

Vezi toate comentariile (14)
Comentează