SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Surorile Williams revin pe teren la Eastbourne!

Venus si Serena Williams
Venus si Serena Williams

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 10 iunie 2011 13:12

Serena Williams nu a mai jucat tenis de opt luni, iar Venus a adunat doar două turnee din iulie 2010, după Wimbledon: US Open şi Australian Open.

Surorile care au dominat tenisul feminin mondial în ultimul deceniu, Venus şi Serena Williams, revin pe teren săptămîna viitoare cu prilejul turneului de la Eastbourne. Cele două au trecut prin perioade extrem de dificile, chinuite de accidentări.

Mezina Serena a jucat ultima dată la Wimbledon, în 2010. De atunci, din cauza unei accidentări la piciorul drept, ea nu a mai putut juca. A avut însă probleme şi mai grave după ce la un control medical i s-a descoperit un hematom şi o embolie pulmonară. Apariţiile ei în public s-au limitat la plaja din Miami în ultimul an.

Venus Williams a fost şi ea urmărită de ghinion. A jucat anul trecut la US Open, după care în 2011 a bifat un singur turneu: Australian Open. Eliminată în turul 3, Venus nu a mai putut reveni după durerile la şold şi leziunile abdominale.

Cu o săptămînă înainte de Wimbledon, turneul atît de drag surorilor, Serena şi Venus şi-au anunţat participarea la Eastbourne. Venus are 5 titluri pe iarbă, la Londra, în timp ce Serena o urmează îndeaproape cu 4. "Sînt foarte emoţionată pentru că pot să revin din nou pe teren. Ultimele 12 luni au fost extrem de dure şi mi-au arătat că trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce avem în momentul de faţă. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, prietenilor, familiei, fanilor", a declarat Serena Williams.
Serena e în prezent pe locul 25 mondial, în timp ce Venus ocupă poziţia a 32-a.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close