SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Tecău a revenit în țară după cîștigarea Turneului Campionilor: ”Urmează alte etape, anul viitor avem alte obiective”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 23:10

Horia Tecău s-a întors în România, după ce a reușit să cîștige Turneul Campionilor alături de Jean-Julien Rojer. Succesul le-a adus celor doi locul 1 la final în clasamentul de dublu ATP.

"E emoționant să joc împotriva lui Florin, mai ales o finală. Ne dorim să jucăm cît mai multe finale de acum înainte. Ne cunoaștem de mult timp, sîntem și prieteni, normal că nu sînt meciuri normale pentru mine. El a progresat foarte mult în ultima perioadă, a ajuns un jucător foarte valoros.

Eu și Rojer am fost foarte concentrați să jucăm după cum ne stabilisem tactica. Am încercat să nu lăsăm ca nervii să ne schimbe jocul. După ce am cîștigat Wimbledonul, a fost visul nostru să terminăm anul pe locul 1. Speram să îl realizăm mai repede, să nu depindem de Londra. Am încercat să ne vedem de joc, de forma fizică, iar aceste aspecte să ne motiveze doar", a spus Horia Tecău la Aeroportul Henri Coandă.

Tecău a vorbit şi despre planurile sale pentru 2016 alături de Rojer: "Urmează alte etape. Anul viitor avem alte obiective și alte lucruri pe care vrem să le realizăm. Urmează o perioadă de vacanță, de odihnă. Abia în perioada de pregătire vom vorbi despre lucrurile pe care vrem să le rezolvăm"

"Ne bucurăm că am obținut acest loc 1. Mai ales că am făcut-o învingîndu-i în meci direct pe frații Bryan"
Horia Tecău

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  24 Noiembrie 2015, 06:40

probabil ca urmatorul obiectiv este la dublu mixt cu simona.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează