SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Tirada lui Năstase la adresa jurnalistei care i-a taxat remarca rasistă: "De ce ai scris așa ceva? Ești o proastă, ești o proastă!" » Reacția ziaristei britanice

Eleanor Crooks
Eleanor Crooks

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 14:16

Ilie Năstase nu s-a oprit după cele trei ieșiri de astăzi. După remarca rasistă la adresa Serenei Williams, cea nepotrivită la adresa antrenoarei Marii Britanii și răspunsul pentru jurnaliștii englezi, Năstase a avut și un dialog direct cu jurnalista care a scris în media britanică despre declarațiile nepotrivite ale fostului tenismen.

Căpitanul nejucător al României a vorbit cu Eleanor Crooks, corespondentul Press Association Sport tennis la FED Cup, și i-a spus, printre altele: "De ce ai scris așa ceva? Ești o proastă, ești o proastă!". Tirada a avut loc în fața a numeroși jurnaliști și a durat 2-3 minute.

"M-a făcut proastă, a repetat asta, m-a întrebat de ce l-am făcut rasist. I-am explicat că am scris doar ce s-a întâmplat și că a fost un comentariu nepotrivit despre culoarea pielii. El mi-a spus că englezii au venit chitiți să-l prindă cu ceva și m-a mai făcut proastă de câteva ori. Din fericire, era în cealaltă parte a sălii și erau ziariști în jurul nostru, așa că a fost doar neplăcut, nu amenințător. Dar nu e un comportament pe care l-ai aștepta de la un om în poziția lui. Complet nepotrivit, mai ales că nu a contrazis acuratețea celor scrise de mine", a mai spus Crooks, care a vorbit și cu reporterul Gazetei, Ionuț Coman, despre incident: "Erau jurnaliști români de față, dar nimeni n-a spus nimic. M-a mirat faptul că Năstase nu înțelegea ce a greșit".

"E păcat să-l vezi pe Năstase făcându-se de râs în așa hal, fiindcă puțini au făcut mai multe pentru a populariza tenisul. Românii abia știau ce e o rachetă când el și Țiriac au pornit la drum în anii '60. Dar e momentul să scăpăm tenisul de Ilie Năstase și ceilalți dinozauri din sport"Simon Briggs, corespondent The Telegraph la FED Cup

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
698882196889323
Mario Dinu  •  23 Aprilie 2017, 17:12

Nu exista Rasism, este doar o inventie a Vesticilor de a pune pe unii impotriva altora.Unii suntem albi la culoare , altii negri sau rosii sau albi, nu vad unde este jignirea cand pe cineva il faci galben sau rosu!!!! Ce se intampla daca un negru ma face :albule, In acest caz eu sunt rasist si accept provocarea.

10202925648180625
Eugen Qy  •  23 Aprilie 2017, 10:02

Cand vor ENGLEZII pot fi (numai ei, insa) atat rasisti cat si ANTIRASISTI ! Sau sexisti sau *** sau cinemai stie cum ! Cum nu le mai convine CEVA, ORICE, schimba foaia si devin cei mai Politicaly-Correct peuple , incat ti se face scarba de o asemenea duplicitate !!! EI au voie sa ii faca pe altii ***, HOTI, CERSETORI etc si sa nu raspunda in fata legilor sau tot ei au voie sa se bata cu alti POLONEZI, FRANCEZI sau RUSI in alta tara si sa se victimizeze mai apoi sau au voie sa aiba sclavi sau sa *** sangele si sudoarea popoarelor subjugate si apoi peste decenii sa faca pe neprihanitii..... Iar idiotenia cea mai mare o face tampitul ala care habar n-are ca de aici s-au extins jocurile ca tenisul provenit din turca sau baseballul , provenit din OINA si altele !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10202925648180625
Eugen Qy  •  23 Aprilie 2017, 09:54
Postat de mariuss72 pe 22 Aprilie 2017, 14:50

Ne aflam in 2017, poate nu stiai.

Pacat de tine ca esti DINAMOVIST adica sustinator al Clubului SECURITATII ! Pai ce securitate mai poate avea tara noastra cand exista unul ca tine care se face carpa de sters praful de pe ghetele betivilor notorii ? Nu iti dai seama ca esti o *** la darloaga ??? Cred ca NU !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează