SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Toni atacă, Ţiriac rămîne pe poziţii » Unchiul lui Nadal critică zgura de la Madrid

Toni Nadal ar fi de acord cu un boicot al lui Rafa la turneul de la Madrid
Toni Nadal ar fi de acord cu un boicot al lui Rafa la turneul de la Madrid

Articol de - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 22:51

Unchiul lui Rafa se întreabă de ce are promotorul atîta putere, acesta nu pare deranjat de un eventual boicot al lui Nadal şi Djokovici.

"Dacă Nadal şi Djokovici nu vor veni la anul, ne va părea rău. Va fi trist. Dar sper să fie profesionişti", a spus Ion Ţiriac, după o discuţie cu foştii preşedinţi ai ATP, Adam Helfant, Mark Miles şi Etienne de Villiers. Promotorul român a recunoscut că suprafaţa are probleme.

"E adevărat că alunecă, însă la anul nu va mai fi aşa. Cei care au făcut terenurile au vrut să evite denivelările, de aceea au instalat zgura pe o bază foarte dură. Toţi jucătorii trec, se retrag, competiţiile rămîn", a spus el, propunînd, mai mult, o altă schimbare.

"Contrastul între suprafaţa albastră şi mingea galbenă nu e cel mai bun, aşa că în viitor intenţionăm să introducem unele fosforescente". Serena Williams a părut amuzată de idee, la conferinţa de presă de ieri. Chiar a pus un picior pe masă, să-şi arate ciorapii galben aprins, adăugînd că ei îi plac lucrurile fosforescente.

Cu o seară înainte însă, Novak Djokovici nu a fost deloc amuzat cînd a spus, la fel ca Nadal, că nu va veni la anul la Madrid dacă lucrurile nu se schimbă. Antrenorul şi unchiul lui Rafa, Toni, s-a exprimat în termeni duri.

"Sînt doi vinovaţi, ATP şi promotorul turneului, Ion Ţiriac. Ce putere are domnul acesta că i se permite să schimbe obiceiurile şi tradiţiile jucătorilor? După meci, i-a cerut scuze lui Rafa, dar Rafa nu i-a spus nimic. Eu îl sfătuisem oricum să nu vină aici. Pentru el, să joace la Madrid e un vis, dar nu cu preţul unei accidentări sau al pierderii încrederii în jocul tău", a încheiat Toni.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (11)
andrsj
andrsj  •  18 Mai 2012, 14:28

Nadal e un "counter-puncher" pursange. El e jucatorul care vine din urma, care alearga de rupe, deci inevitabil suprafata il dezavantaja foarte mult. Federer e un "hitter" pursange care se deplaseaza foarte elegant si cu multa naturalete. Automat neajunsurile suprafetei nu l-au incomodat foarte mult. Asta e diferenta intre un geniu si restu.

flo_ax
flo_ax  •  12 Mai 2012, 13:28

Milanul si Inter isi trag pe stadionul comun gazon partial sintetic, acum ar trebui si Ibrahimovic sau Snejder sa ameninte ca nu joaca si toata lumea sa stea drepti! Una e sa faci o observatie, sa atragi atentia asupra unui detaliu, sa faci o analiza autorizata, sa o spui barbateste si fara atatea ifose si alta e sa vii cu pretentii sa se faca exact asa cum vrei tu, ca daca te superi nu e bine

flo_ax
flo_ax  •  12 Mai 2012, 13:25
Postat de alexdrak pe 12 Mai 2012, 12:26

In ziua de azi eu stiu un lucru, daca eu dau banul si vreau ca zgura sa fie mov, eu fac zgura mov, daca tu Nadal si Djokovici nu vreti sa jucati pe zgura mov nu veniti, e problema voastra, nu pot dicteaza ei pe banii lui Tiriac. Scuzele astea cu zgura intra in categoria valizelor din fotbalul romanesc, suntem cizme ca au primit ceilalti valize.

mah, se juca pe iarba, pe zgura, pe sintetic etc etc... Daca s-a luat o decizie pt confortul spectatorului, ce atata drama? Si putea si pisicuta asta de Nadal sa spuna normal, barbateste ca zgura e alunecoasa, ca e nush cum, ca imprima un efect ciudat, nu sa se bata pumnul in piept si sa santajeze ca nu mai vine! Ca vezi Doamne, fara el nu mai rasare soarele! Nu-i convine ceva lui dl Nadal, toata lumea trebuie sa se panicheze si sa-l pupe in fund! Ce impresii de mimoza razgaiata!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează