SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Toni Nadal: "Lacrimile lui Rafa sînt de descătuşare, după ce a avut un an dificil"

nadal
nadal

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2010 00:00

Unchiul şi antrenorrul lui Rafael Nadal, care cîştigat duminică al cincilea titlu la Roland Garros, a explicat de ce a plîns cu suspine nepotul său. "Lacrimile lui sînt de descătuşare după ce a avut un an foarte greu", a spus Toni Nadal. El a dăugat că Rafa s-a  simţit  foarte rău după ce ziarele şi specialiştii îl dădeau terminat şi spuneau că nu va mai putea să urce în top, după ce a avut probleme cu genunchii la mijlocul lui 2009. "După un an  este din nou cîştigător la Roland Garros şi merită din plin pentru că a muncit, pentru că a crezut, pentru că a visat şi pentru că a făcut lucrurile foarte bine", a mai spus Toni Nadal


Un aspcet pe care l-a dezvăluit unchiul-antrenor este că înaintea finalei cu Robin Soderling cel mai mult au lucrat la  aspectul mental.
De partea cealaltă, managerul său, Albert Costa, a spus despre Nadal: "Acest băiat nu are limite!".
Nadal l-a învins duminică în finala Roland Garros-ului pe Robin Soderling cu 6-4, 6-2, 6-4.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
twilight
twilight  •  07 Iunie 2010, 12:29

Congrats Rafa ! Meriti locul 1 si sper sa castigi si Queens, Wimbledon, US Open, Shanghai, , Turneul Campionilor, adik tot. U are nr 1. Vamos Rafa !

 •  07 Iunie 2010, 00:39

@AC Milan Asa ziceam si eu da' pacat ca nu mai poate... :) Djokovic e cam plictisit... LOL Restu' d-alde Davydenko, Del Potro sunt accidentati mereu... Murray nu se pune ca am impresia ca atat poate el... :) Lui Soderling ca sa progreseze ii trebuie alt antrenor... Restul nu cred ca merita mentionati... :) Cam are noroc Nadal da' pana una alta e pe primul loc... Sa-l felicitam si sa ne obisnuim cu ideea... :)

 •  07 Iunie 2010, 00:30

Roger Federer este cel mai bun jucator de tenis.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează