SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Tremură pentru calificare » Cum se pot califica Mergea și Bopanna în Turneul Campionilor după ce au fost eliminați de la Paris

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 00:00

Pentru ca dublul româno-indian să meargă la Turneul Campionilor de la Londra e nevoie ca perechea Pospisil/Sock să nu cîștige la Paris. Canadianul și americanul s-au calificat ieri în semifinale.

Mergea și Bopanna încă ocupă locul al optulea în clasamentul la zi al anului cu 3.635 de puncte, chiar dacă ieri au pierdut în sferturile de finală ale Masters-ului de la Paris.

Ei au fost învinși de perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo, capi de serie 2, cu 7-5, 6-7 (3), 12-10,  într-un meci disputat, în care au revenit de la 1-4 în setul al doilea și au anulat patru mingi de meci în super-tie-break.

Dublul croato-brazilian trecuse în turul al doilea de principalii urmăritori ai lui Mergea și Bopanna, Peya/Soares, care erau la începutul turneului la doar 125 de puncte de ei. Erau cinci perechi implicate în lupta pentru ultimul loc calificant la Turneul Campionilor, care debutează pe 15 noiembrie, la Londra.

Rînd pe rînd, ele au părăsit competiția și în sferturi de finală au ajuns doar Mergea/Bopanna și Pospisil/ Sock.

Americanul și canadianul au început competiția cu 2.820 de puncte și prin calificarea în semifinale au ajuns la 3.170 de puncte. Chiar dacă Mergea și Bopanna au pierdut ieri, Pospisil și Sock sînt nevoiți să cîștige trofeul de la Paris pentru a-i întrece.

În "sferturi", Vasek și Jack i-au învins pe frații Bryan cu 7-6(3), 6-3 și pentru un loc în finală se vor duela azi cu perechea Dominic Inglot/Robert Lindstedt.

  Sferturi Semifinale Finală Cîștigători
Bopana/Mergea 3635      
Pospisil/Sock 3000 3170 3420 3820

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
blacksun_14
blacksun_14  •  07 Noiembrie 2015, 13:42

singura speranta e in finala.Desi pospisock par decisi sa nu mai rateze londra si tare mi-e ca vor castiga trofeul.Sunt clar cea mai buna pereche ramasa in competitie.Ambii jucatorii cu anvergura la simplu care au si relatii de joc la dublu.Pericol mare pentru dublisti cand acest tip de perechi isi fixeaza un obiectiv clar

adi_stelistul
adi_stelistul  •  07 Noiembrie 2015, 09:55

Sa speram ca se califica si Mergea. Fostul sau coechipier, Inglot, si fostul coechipier al lui Tecau, Lindstedt, ar putea sa-l ajute azi. Tecau a pierdut si el in sferturi cu Berdych/Stepanek si a ratat sansa de a fi pe primul loc in clasamentul Race to London.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează