SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Verdasco: "A fost un meci incredibil, dar e trist să pierzi după cinci ore" :(

Articol de - Publicat vineri, 30 ianuarie 2009 00:00

Fernando Verdasco a vorbit astăzi despre semifinala pierdută în cinci seturi, 6-7(4) 6-4 7-6(2) 6-7(1) 6-4, în faţa ibericului Rafael Nadal.

"Este trist să joci un meci ca acesta şi să pierzi după cinci ore. Totuşi, trebuie să fiu mîndru de turneul pe care l-am făcut şi de nivelul pe care l-am avut chiar şi astăzi. Cred că a fost un meci incredibil. Amîndoi am jucat senzaţional. Am spus întotdeauna că Rafa este cel mai dificil jucător de învins în 5 seturi", a spus Fernando Verdasco.

Acesta a explicat şi semnul ciudat(foto dreapta) pe care îl face cu mîna întinsă în momentul în care se bucură de cîştigarea unui punct: "Nu prea înseamnă nimic, e doar un lucru pe care îl fac cu un prieten. E ca şi cum ai saluta, dar mai special. E doar un lucru special pe care îl fac împreună cu prietenul meu care a fost aici cu mine. E ca şi cum aş strînge pumnul, doar că diferit", a mai adăugat ibericul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  31 Ianuarie 2009, 01:03

mi-a parut rau de verdasco....asta este sportul unii pierd altzii castiga

 •  31 Ianuarie 2009, 00:49

Dupa un asemenea meci senzational facut in primul rand de fernando, pot spune ca "EL" avea mai multe sanse in finala cu federer daca juca ca astazi. Sper insa sa joc la fel de bine ca in finala de la wimbledon

 •  30 Ianuarie 2009, 23:53

bravo fernandito tine-o tot asa

Vezi toate comentariile (10)
Comentează