SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA TIBURON

VIDEO Faza zilei vine din tenis » Acest jucător a obţinut punctul într-un mod mai puțin întîlnit

Dustin Brown
Dustin Brown

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 22:26

În meciul dintre Sekou Bangura şi Dustin Brown de la turneul challlenger de la Tiburon a avut loc o fază interesantă.

Totul s-a petrecut la scorul de 1-1, cînd neamţul Brown a reuşit o scurtă bună, însă adversarul a trimis înapoi şi Brown l-a lovit în corp pe american, iar mingea s-a întors în terenul neamţului şi a fost pierdută de acesta din urmă.

Brown s-a plîns arbitrului pentru lovitura adversarului său, considerînd că acesta n-a procedat corect, însă punctul a fost validat.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
kossu
kossu  •  01 Octombrie 2015, 23:00

E o greșeală din partea arbitrului. Atingerea mingii cu orice altceva decât racheta (parte a corpului piesă de echipament etc.) duce automat la pierderea punctului de către jucătorul respectiv. Dacă Dustin Brown chiar a piedut punctul ăla, atunci arbitrul respectiv ar trebui pus „să mai dea BAC-ul” încă o dată.

merace
merace  •  02 Octombrie 2015, 14:58

In film doar pare ca a lovit mingea cu corpul, dar dupa ce spune comentatorul, se pare ca a lovit-o cu racheta. Brown a ramas uimit, dar nu vad ca ar fi protestat...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  02 Octombrie 2015, 01:57

"Brown l-a lovit în corp pe american, iar mingea s-a întors în terenul neamţului şi a fost pierdută de acesta din urmă. Brown s-a plîns arbitrului pentru lovitura adversarului său, " Penibil!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează