SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO Halep, calificare fără nicio problemă » Simona a pierdut doar 2 game-uri! Cu cine va juca în turul următor

FOTO: twitter.com/LosHalepenos
FOTO: twitter.com/LosHalepenos

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 14:13

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Madrid, după ce a trecut de Karin Knapp, scor 6-1, 6-1.

Românca s-a impus fără nicio emoție în duelul cu adversara ei, controlând autoritar partida. Italianca a început bine meciul, cu un break, dar Simona și-a îmbunătățit treptat jocul și și-a adjudecat setul în 29 de minute, după șase game-uri consecutive.

În setul doi, Halep a început cu un break și a condus cu 2-0. Knapp a câștigat doar un game, pe propriul serviciu, iar Simona s-a impus fără probleme.

Simona Halep se va duela în optimile de finală cu Timea Bacsinszky. Cele două s-au duelat de trei ori, iar românca are două victorii. În ultimul meci, în sferturi la Miami, Bacsinszky s-a impus, scor 4-6, 6-3, 6-2.

Vezi desfășurarea meciului Simona Halep - Karin Knapp 6-1, 6-1

 

MECI HALEP: Simona mai face încă un break și își adjudecă meciul după 1 ora și 2 minute.
Game Halep:
Simona este la un game de câștigarea partidei. Halep a jucat foarte bine în acest game și a servit bine, fără să îi dea vreo șansă adversarei.
Break Halep:
Halep se apropie rapid de câștigarea meciului, după ce a făcut încă un break. Knapp a condus cu 40-15, dar Simona a revenit și a câștigat patru puncte consecutive.
Game Halep:
Simona își continuă jocul foarte bun, fără greșeli și nu îi permite adversarei să îi pună probleme. Halep se menține la un nivel în alt, peste Knapp
Game Kanpp:
Italianca a reușit să câștige primul game pe serviciul propriu. Knapp a condus cu 40-0, dar Halep a egalat și a pus presiune pe adversară. Cu toate acestea, italianca a revenit și a câștigat game-ul.
Game Halep:
Simona reușește să își păstreze seria de game-uri consecutive, după un game echilibrat. Românca a ratat două mingi de game, dar după un schimb lung a reușit să închidă game-ul
Break Halep
: Knapp nu reușește să își revină și face în continuare multe greșeli neforțate, permițându-i Simonei să îi facă încă un break.

A începtul setul 2. Knapp servește prima

 

 

SET HALEP: După 28 de minute, Simona câștigă acest set. Românca a câștigat șase game-uri consecutive și a profitat de erorile făcute de adversară.
Break Halep:
Simona este la un game distanță de câștigarea primului set. Românca a făcut încă un break, ajungând la cinci game-uri consecutive
Game Halep:
Românca ia un avantaj tot mai mare și câștigă fără probleme serviciul. Simona și-a îmbunătăți treptat jocul și are o evoluție foarte bună.
Break Halep: 
Simona își mărește avantajul, profitând de erorile lui Knapp. Italianca a servit mai slab și a fost incomodată de jocul româncei, făcând mai multe greșeli
Game Halep:
Pentru prima dată, Halep trece în avantaj. După ce a fost condusă cu 0-30, Simona a revenit și a câștigat trei puncte consecutive, dar a ratat prima minge de meci după o altă greșeală neforțată. În final, Halep a câștigat game-ul cu două lovituri foarte bune
Break Halep: 
Simona a făcut break-ul, dar încă nu își găsește ritmul și face multe greșeli neforțate. Românca a avut o minge de break pe care a irosit-o, dar a profitat de o greșeală a italiencei
Break Knapp: 
Simona a început greu acest meci, cu două greșeli neforțate, și a fost condusă cu 0-30. Românca a egalat, dar un retur foarte bun al italiencei și încă o greșeală a Simonei au dus la primul break al meciului.

A început meciul. Simona servește prima

 

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
609724402513657
Emanuel Alexandru  •  03 Mai 2016, 15:53

NU pot sa spun ca sunt fan Halep, dar va trece in minimum de seturi de Bacsinzky . Cine a urmarit partida dintre elvetianca si Makarova ati vazut ca defapt rusoaica a pierdut meciul , nicidecum l-a castigat Timea . Plus deasta a castigat si turneul din Maroc de saptamana trecuta , are destule meicuri si e posibil sa fie obosita.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  03 Mai 2016, 15:47

Si Suarez Navarro s-a calificat deci vom avea totusi 5 din cele 16 favorite initiale in optimi. In sferturi vor fi maxim 4, pentru ca dintre Simona si Bacsinszky una pleaca acasa mai devreme. Sau, de fapt, la Roma.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  03 Mai 2016, 15:38

Felicitari, dar acum incepe greul. Bafta!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează