SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MONTREAL

VIDEO Simona Halep e campioană la Montreal! Românca nu i-a dat nicio șansă lui Madison Keys

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2016 17:06

Simona Halep a câștigat cel de-al 14-lea trofeu în circuitul feminin după finala de azi de la turneul de la Montreal în fața lui Madison Keys, scor 7-6 (2), 6-3.

Primul set a început perfect pentru Simona, reușind să-și adjudece break-ul încă din debut, însă pe parcursul jocului lucrurile s-au echilibrat. Primul set a intrat în tie-break, unde Halep s-a impus lejer cu 6-2.

În setul secund, Simona n-a mai avut absolut nicio problemă cu jucătoarea din Statele Unite. Jucătoarea noastră va urca pe locul 3 WTA începând de luni.

497.700 $şi 900 de puncte WTA a câștigat Halep după victoria de azi

Simona Halep va juca ultimul act și în proba de dublu alături de Monica Niculescu. Finala va fi imediat după meciul de simplu. Adversarele româncelor vor fi Ekaterina Makarova și Elena Vesnina.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS 7-6 (2) / 6-3

Citește desfășurarea liveTEXT a meciului:

GAME, SET, MECI! SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA MONTREAL!
Game Keys!
Madison își câștigă serviciul!
Game Halep!
Simona merge ceas și e la un game de câștigarea trofeului!
Game Keys!
Madison își câștigă cu greu serviciul, dar urmează să servească Simona.
Game Halep!
Simona își majorează diferență și e foarte aproape de trofeu! Madison Keys pare într-o scădere evidentă de formă.
Game Keys!
Madison face și ea un game bun și încearcă să se apropie de Simona.
Game Halep!
Simona e de neoprit și nu-i mai dă nicio șansă americancei!
Break Halep!
Keys greșește precum un copil și Simona mai face un break!
Game Halep!
Simona începe foarte bine și își adjudecă game-ul la zero. 14-1 e numărul mingilor direct câștigătoare în favoarea lui Keys.

GAME, SET HALEP! Simona se impune în primul set la tie-break, scor 6-2.
Break Keys!
Meciul intră în tie-break!
Break Halep!
Cele două jucătoare luptă, însă de această dată câștig de cauză a avut Simona, care a contracarat bine loviturile jucătoarei din SUA.
Break Keys!
Simona servește foarte rău și îi dă ocazia lui Keys să revină. Românca ratează astfel șansa de a câștiga primul set.
Break Halep!
Simona forțează pe serviciul al doilea al jucătoarei din SUA și românca urmează să servească pentru câștigarea primului set.
Break Keys!
Simona face o dublă greșeală și îi oferă game-ul pe tavă lui Madison Keys.
Game Keys!
Madison salvează două mingi de break și reușește să-și adjudece game-ul, chiar dacă servește foarte slab. Cele două jucătoare cer ajutorul antrenorilor. Iată discursul lui Cahill la adresa Simonei: "Ai încredere în jocul tău. Nu te gândi prea mult la loviturile tale. Pur și simplu joacă ceea ce am pregătit".
Game Halep!
Simona se distanțează pentru prima dată în acest meci la două game-uri. Jucătoarea din România servește foarte bine în aceste momente.
Break Halep!
Simona câștigă pe serviciul lui Keys, deși americanca a reușit primul as al meciului. Finalul game-ului însă a fost marcat de o dublă greșeală a lui Madison.
Game Halep!
Jucătoarele încă se studiază reciproc, dar în acest meci totul e posibil! E clar însă că Simona nu se menajează pentru finala de la dublu care va fi imediat după acest meci.
Game Keys!
Madison câștigă al doilea game consecutiv, însă de această dată o face pe propriul serviciu. 
Break Keys!
Jucătoarea din SUA își ia revanșa rapid și își recuperează break-ul pierdut în debutul jocului.
Break Halep!
Simona începe ca o adevărată campioană și câștigă în debut pe serviciul adversarei.
A început meciul!
Keys servește prima!
Cele două jucătoare au intrat pe suprafața de joc și se încălzesc pentru meci!

Știrea inițială!

Cele două jucătoare s-au întâlnit de trei ori până acum, iar Simona s-a impus în două rânduri, la Roma în 2014 și anul acesta la Wimbledon. Singura dată când jucătoarea din SUA a câștigat a fost în 2014, la Sydney în Australia.

Simona va juca cea de-a 22-a finală în circuitul feminin, până acum reușind 13 victorii.

Simona Halep va juca ultimul act și în proba de dublu alături de Monica Niculescu. Finala va fi imediat după meciul de simplu. Adversarele româncelor vor fi Ekaterina Makarova și Elena Vesnina.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (278)
ftwraku
ftwraku  •  31 Iulie 2016, 21:50

Doamne,ce energie are constanteanca asta,la 1.70 cat are,sa reduci decalajul asta si sa te bati de la egal la egal cu alea din top 10... Ganditi-va doar la Bouchard,a ajuns pe locul 42,cand urcase si ea in top 10 si cazuse Simona pe 6,toata lumea,vai,in 3 luni,asta o sa fie top 5 si Simona locul 476:)) Haters gonna hate.Lasati haterii sa faca ce vor,ce ne-am face fara ei? Diversitatea este buna,plus ca comentariile lor sunt foarte amuzante. Simona,esti super tare,mult succes desi la dublu jocul cred ca este altul,insa cu determinarea ta,se poate sa castigi si la dublu. FELICITARI PENTRU REVENIREA IN TOP 3. Terminand intr-o nota amuzanta,speram sa se retraga Serena cat mai repede :D

danisberg
danisberg  •  01 August 2016, 12:47

Limbajul meu e unul comun absolventilor de gimnaziu. Ca tu n-ai avut norocul asta, aici nu mai e vina mea! Vezi-ti de treburile tale, ca ma pricep si la celalalt tip de limbaj, accesibil tie!

ntfo
ntfo  •  01 August 2016, 09:21
Postat de danisberg pe 01 August 2016, 02:32

Dupa cat de acid sunt, o patesc des. Tocmai de-asta NU sunt timorat! E, cumva, o obisnuinta. Cu alte cuvinte, daca te intrebi daca le am cu vorbele face to face, oho, abia te astept! Stii, cand scrii e mai greu de explicat nuanta, ai patit-o si tu, probabil! Cand vorbesti, e altceva! Vezi si carui comentariu ii dai replica, nu le iei la gramada, etc! Daca te intrebi daca le am cu bataia, atunci ai recunoaste ***, de-aia nu cred ca se pune problema asa! Nu?

Tu care mai esti?? Din ceea ce observ te dai mare deștept pe aici.Lasă-ne cu "textele tale de doctoraș". De obicei oamenii ca tine(cei care se dau mari deștepți folosind un limbaj "evoluat") sunt cei mai proști.Nu încerca să pari ceea ce nu esti amice.Simona va câștiga minim 3-4 GS-uri.Ti-aș putea oferii si niște argumente, ca doar esti un mic Einstein pe aici si ai nevoie de ele nu?.Ghinion...nu prea îmi place sa vorbesc cu unii mai "inteligenți" decât mine.Vorbim " peste 10-12 ani când o să se retragă" câte GS-uri a câștigat. Bine?

Vezi toate comentariile (278)
Comentează