SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP, LA PRIMUL GRAND SLAM

VIDEO Simona Halep oprită de poliție la ieșirea din Aeroportul Otopeni: "Ai depășit viteza legală"

Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 17:41

Simona Halep a ajuns astăzi în România, iar aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni. După ce a oferit mai multe declarații, în fața a peste 100 de jurnaliști, Simona a părăsit aeroportul alături de familia sa.

Mașina în care se afla a fost oprită de poliție în afara aeroportului, iar unul dintre polițiști a felicitat-o pe jucătoarea care a câștigat Roland Garros.

"Ai depășit viteza legală la Paris! Avem o poză cu momentul în care ai câștigat primul set, mingea trimisă de tine a prins o viteză de 172 de km/h. Noi, acum, nu-ți mai dăm puncte penalizare, că ai destule luate la Paris. Lângă mine o am pe Loredana Dinu, campioana olimpică la scrimă.

Îți urăm mult succes, să fii numărul 1 cât mai mult timp. Noi vom fi alături de tine și la bine, dar și la rău. Îți mulțumim pentru această bucurie, chiar de ziua mea a fost și mi-ai făcut un cadou foarte plăcut. Succes la următorul turneu!", i-a spus unul dintre polițiști Simonei.

Tot astăzi, de la ora 20:00, Simona Halep va prezenta trofeul fanilor români, într-un eveniment care va avea loc pe Arena Națională. (Detalii aici)

Vei fi diseară pe Arena Națională pentru a sărbători titlul câștigat de Simona Halep la Roland Garros?

Da, cu siguranță voi merge!
Nu, nu voi fi prezent

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (26)
clepsy
clepsy  •  11 Iunie 2018, 19:16

Glume proaste făcute de milițienii care l-au felicitat pe Năstase, dar cum în miliție avem numai campioni, au voie la abuzuri!

cobadin33
cobadin33  •  11 Iunie 2018, 19:12

Ce se mai baga si militienii astia in seama! Sper ca peste cativa ani sa n-o dea cu capul de asfalt pt ca nu a purtat centura...

maldini_1986
maldini_1986  •  11 Iunie 2018, 19:11

Nu m-ar fi mirat sa o amendeze garcea pt 10 km/h peste limita legala si evident sa-i puna si catusele cum i le-au pus lui Nastase...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează