SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

WTA MADRID // S-a stabilit prima finalistă a turneului de la Madrid » Jucătoarea care le-a eliminat pe Wozniacki și Sharapova continuă să uimească în capitala Spaniei!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 17:46

Kiki Bertens (26 de ani, 20 WTA) s-a calificat în această după-amiază în finala turneului Premier Mandatory de la Madrid. În semifinale, Bertens a învins-o într-o manieră entuziasmantă pe Caroline Garcia (24 de ani, 7 WTA), scor 6-2, 6-2.

Bertens, care le eliminase în tururile precedente pe Caroline Wozniacki și Maria Sharapova, a continuat și azi forma extraordinară etalată în această săptămână și nu i-a dat nicio șansă franțuzoaicei care nu pierduse niciun set până acum în turneu! 

Olandeza i-a lăsat doar 4 game-uri lui Garcia, pe care a învins-o în două seturi categorice, 6-2, 6-2, în puțin peste o oră de joc. 

Bertens înregistrează astfel cel mai bun rezultat al carierei în turneele Premier Mandatory. Jucătoarea olandeză a câștigat cinci titluri de-a lungul carierei, însă niciunul de anvergura celui de la Madrid.

În ultimul act, Bertens va juca împotriva câștigătoarei partidei Petra Kvitova - Karolina Pliskova, duel ce va avea loc în această seară, în jurul orei 21:00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mgexpert
mgexpert  •  12 Mai 2018, 11:44

..cu faţa ei cumsecade, de gospodină batavă, le-a executat cu zâmbetul pe buze pe Wozniacki, Sharapova și Garcia. Ar merita titlul.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  12 Mai 2018, 09:34

cred ca de aceasta data Bertens va avea castig de cauza ,Petra desi e mai experimentata si stie mai mult tenis ,este mai firava si parca fara multa vlaga ,fata de aceasta morisca cu o pregatire fizica demna de un atlet .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează