SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Zi normală de muncă » Horia Tecău şi Robert Lindstedt au mai făcut un pas spre titlul de la Bucureşti

Articol de , - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 00:40

Dublul româno-suedez a trecut ieri în sferturi, 6-3, 6-2, de perechea Mertinak/Sa şi joacă azi pentru un loc în finală cu Hanley şi Kerr


Un pumn strîns, o scurtă îmbrăţişare bărbătească şi două zîmbete. Al lui Horia Tecău şi al lui Robert Lindstedt. E zîmbetul de calificare în semifinalele BRD Năstase -Ţiriac Trophy, după un meci în care au dictat ritmul şi pe care l-au cîştigat cu 6-3, 6-2. Au fost încă 74 de minute petrecute pe zgura de pe Terenul Central şi încă o victorie. "A fost un joc bun, am făcut şi unele greşeli, dar Robert a jucat foarte bine şi m-a ajutat să revin repede în meci", a spus Horia după meci, referindu-se la momentul în care, la debutul setului al doilea, şi-a cedat serviciul.

Injecţia pe care a făcut-o la începutul săptămînii l-a ajutat pe suedez să se mişte foarte bine pe teren, deşi atunci cînd îşi scoate bandajul de pe piciorul stîng grimasele şi sunetele scoasele sînt de o intensitate dureroasă. "Acum n-o să fiu un ticălos şi să spun că mă doare îngrozitor de rău, deşi am cîştigat deja două meciuri. Medicamentele îşi fac efectul", a spus Robert.

La conferinţa de presă au venit amîndoi zîmbitori şi uşuraţi, sînt împreună în semifinale pentru prima oară la Bucureşti. Anul trecut se opriseră în "sferturi".

Azi intră din nou pe zgura de pe Central în semifinale împotriva dublului australian Paul Hanley şi Jordan Kerr. "Noi am ales să jucăm în fiecare zi pentru că am vrut să vedem cum merg lucrurile cu genunchiul meu", a subliniat Robert. Ei se vor afla din nou faţă în faţă cu unul dintre jucătorii care anul trecut le-a provocat eliminarea de la turneul de acasă al lui Horia.

Australianul Jordan Kerr, care acum face pereche cu compatriotul lui, Paul Hanley. "Sînt o echipă solidă, va fi un meci greu, dar vrem să ne luăm revanşa", a spus Horia. Au mai rămas două îmbrăţişări de consumat pe zgura de la Arenele BNR pentru Horia şi Robert.

"Mai aveam un drum lung pînă în finală, o luăm pas cu pas, obiectivul nostru e să cîştigăm trofeul"
Horia Tecău

"Este întotdeauna greu să joci acasă, în faţa prietenilor, a familiei, dar sper să vină cît mai mulţi spectatori să ne susţină"
Horia Tecău

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează